Press "Enter" to skip to content

Rechtswinkel

Rechtswinkels voor Juridisch advies

Rechtswinkel nodig? Vind online alle nationale rechtswinkels voor gratis of betaalbaar juridisch advies.

Zoek het juridische bureau of jurisch loket waar u uw juridische vragen kunt stellen.

Gratis of goedkoop juridisch advies, antwoord en rechtshulp van geschoolde, ervaren rechtenstudenten, juristen, fiscalisten en advocaten. Advies over bijvoorbeeld uw arbeidsovereenkomst, ontslag, belastingaangiftes, trouwen, echtscheiding, alimentatie, inburgering of de nalatenschap van een erfenis. Uitleg over een afgegeven beschikking of beslissing van de overheid of een overheidsorgaan en hoe in beroep te gaan of bezwaar te maken.

Naast gratis of betaalbare adviesverlening kan een rechtswinkel u ook helpen met het schrijven van allerlei juridische stukken zoals een sommatiebrief, overeenkomst, bezwaarschrift (beroep), beroepschrift (bezwaar), verklaring of dagvaarding.

Weet jij nog een rechtswinkel of organisatie. Geef het ons door. Zie onze contact-gegevens in de linkerkolo
De Wetswinkel
Bij kleine of grote gezondheidsproblemen is de huisarts vaak de eerste deskundige die je hierover aanspreekt. De wetswinkel vervult die rol bij juridische problemen. Voor een snelle, accurate diagnose kan je bij de Wetswinkel terecht. Je krijgt er informatie, praktisch advies en indien nodig verwijzen wij u door. In heel Vlaanderen vind je een Wetswinkel op nog geen halfuur rijden van je woonplaats. Ervaren beroepsjuristen verstrekken advies en iedereen is welkom. Voor en consult betaal je slechts 15 euro. Waarop wacht je nog?Kinder Rechtswinkel
De Kinderrechtswinkels vzw is een rechtbeschermingsinitiatief voor minderjarigen. Al meer dan 20 jaar ijvert de Kinderrechtswinkels vzw voor de realisatie van kinderrechten in Belgi� . Een verbeterde rechtspositie voor minderjarigen is onze eerste doelstelling. De Kinderrechtswinkels vzw biedt een dienstverlening aan die in functie van de rechten van kinderen staat. Het aanbod van de KRW richt zich echter zowel naar kinderen als naar volwassenen, diensten en organisaties. De Kinderrechtswinkels vzw wordt gesubsidieerd door de Vlaamse overheid, de provincie West- en Oost-Vlaanderen.