Press "Enter" to skip to content

Incassobureau

Incassobureau – innen van vorderingen

Incassobureau nodig? Vind online alle incassobureaus voor het verhalen (innen) van uw openstaande vorderingen (onbetaalde facturen). Krijg gratis of betaalbaar juridisch advies.

Voor de executie van vonnissen of het leggen van (conservatoir) beslag kunt u terecht bij een deurwaarder.
Zoek incassobureaus in de buurt van uw onderneming.

Sommige bureaus werken op basis van no cure no pay. Als zij uw vordering niet kunnen innnen, hoeft u hen ook niet te betalen.

Atradius Collections
Wilt u een effici�nte en effectieve afhandeling van uw incassozaken? Dan bent u bij Atradius Collections aan het juiste adres. We zijn erkende specialisten in zakelijke incasso. Met meer dan 80 jaar ervaring in creditmanagement kunnen we uw vorderingen snel en flexibel innen. Atradius Collections kent de lokale wetgeving en heeft wereldwijd een uitstekende reputatie. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing om uw geld te innen en uw debiteurenportfolio te saneren.

Centik
Sedert 1992 is de firma Centik actief in de branche van “de slechte betalers”. De zaak kan dan ook steunen op een intensieve en zeer actieve ervaring over de jaren heen. Sindsdien is Centik uitgegroeid tot een team dat constant paraat staat voor zijn cli�nteel.

Cobalt Incasso
COBALT – incasso biedt haar klanten daarom de mogelijkheid geheel vrijblijvend haar incasso service uit te proberen.

Credit Incasso
Credit Incasso kan u helpen als u klanten heeft die niet aan hun financi�le verplichtingen voldoen. Wij doen dit op een correcte en effectieve manier. Wij gebruiken voor ieder dossier de beste middelen.

ICS
ICS is reeds jarenlang de referentie wat betreft incasso en dunning procedures voor grote en kleine ondernemingen. Wij concentreren ons op de inning van zakelijke invorderingen op binnenlandse en buitenlandse debiteuren en kunnen uw dunning procedure op maat organiseren vanaf de factuur tot de inning. Wenst u de meest actuele financi�le informatie over een klant? Wij rapporteren u uitgebreid en helder, zonder abonnement of andere verplichtingen.

Juridisch Bureau De Boom
Op basis van een juridisch gefundeerde maar menselijke en persoonlijke aanpak worden uw dossiers behartigd, en wordt met de debiteur samengewerkt aan de betaling van zijn openstaande schuld. Door onze jarenlange ervaring in de de incassowereld zorgt deze minnelijke tussenkomst in veruit de meeste gevallen voor een vlotte afhandeling van uw dossiers. Blijft uw debiteur zijn betaling staken, dan kunnen wij in nauwe samenspraak met onze klant alsnog een Gerechtelijke Procedure opstarten en opvolgen.

Juroffice
Wanbetalers kunnen ondernemers, instellingen en organisaties jaarlijks een behoorlijke kostenpost opleveren. Een actief debiteurenbeleid loont dus echt de moeite! Maak daarom uw invorderingen over aan een professionele derde. Ervaring leert ons dat een klant sneller reageert op een aanmaning van een advocaat.

Bedrijfsgegevens toevoegen
Heeft u een incassobureau? Dan kunt u in ruil voor een retourlink uw n.a.w gegevens (en link naar uw website) gratis laten toevoegen aan ons overzicht.

U kunt ook kiezen voor de standaardvermelding (EUR 95,- per jaar voor uw n.a.w. gegevens incl. contactgegevens en link) of een uitgebreide omschrijving met daarin het aanbod van uw diensten en uw tarieven. Een banner of advertentie op de website is ook mogelijk. Voor het huidige tarief van de uitgebreide vermelding of de plaatsing van een banner of advertentie, kunt u contact met ons opnemen via ons contact-formulier.