Press "Enter" to skip to content

Advocaat Brugge

Advocatenkantoor of advocaat in Brugge

Advocatenkantoor in Brugge nodig? Bruggese advocatenkantoren op een rij. Vind snel lokaal een gespecialiseerde betrouwbare en goedkope advocaat in Brugge voor uw juridische vragen.

Vraag nu direct een offerte aan van een advocaat in de buurt. Voor de meeste rechtsgebieden zijn advocaten te vinden. Laat u bijstaan door een advocaat en verkrijg deskundig juridisch advies voor uw problemen van een specialist. Bij een rechtszaak bent u meestal verplicht om u (bij de rechter) te laten vertegenwoordigen door een advocaat. De kosten kunnen dan hoog oplopen. Procederen is immers duur. Zoek dus snel een advocaat met lage betaalbare tarieven en laat de prijs niet te hoog worden.

De diensten van een advocatenkantoor zijn ook nodig als u zelf rechtzaken wilt aanspannen zoals een kort geding om iemand voor de rechter te slepen een hoge schadevergoeding te eisen wegens onrechtmatig handelen. Ook bij ingewikkelde juridische materie is het verstandig een advocaat te nemen. Denk aan belangrijke moeilijke contracten (schriftelijke overeenkomsten bij fusies en overnames), bij arbeidsovereenkomsten of arbeidsconflicten zoals ontslag. Ook bij een echtscheiding en alimentatie-regeling is het goed een gespecialiseerde advocaat of jurist in te schakelen. Bij ingewikkelde juridische stukken kan een advocaat juridische hulp en bijstand bieden zoals het schrijven van een sommatiebrief, overeenkomst, bezwaarschrift (beroep), beroepschrift (bezwaar) of dagvaarding.

Vind hieronder het adres van een locale advocatenkantoor. Klik op de naam van het kantoor om naar de website te gaan. U kunt ook direct een kosten indicatie opvragen bij een advocaat in de buurt.

Advocatenkantoren in Brugge

Advocatenkantoor Beyne, Maertens & Bert
Adres: Komvest 29
8000 Brugge
http://www.advocaatbrugge.be
Omschrijving: Het advocatenkantoor staat garant voor een dynamische en persoonlijke juridische aanpak van Uw dossier.

Advocatenkantoor Paul Brondel
Adres: Ter Pannestraat 1
8000 Brugge
http://www.brondel.be
Omschrijving: De B.V.B.A. Advocatenkantoor Paul BRONDEL, een gevestigd Brugs kantoor met ruime ervaring in verschillende domeinen van het recht, heet U welkom op haar website.

Crivits & Persyn Advocaten
Adres: Ezelstraat 25
8000 Brugge
http://www.crivits-persyn.be
Omschrijving: Crivits & Persyn is een gespecialiseerd advocatenkantoor in dienst van ondernemingen en hun actoren. Onze gedreven advocaten, georganiseerd in drie praktijkgroepen, staan klaar om u raad te geven en bij te staan in geschillen betreffende ondernemingsrecht, sociaal recht, vastgoedrecht en verzekeringsrecht.

DHooghe Advocatenkantoor
Adres: Altebijstraat 21
8310 BRUGGE
http://www.advocaten-dhooghe.be
Omschrijving: Zowel bedrijven als particulieren behoren tot het cliëntèle. In elke rechtstak biedt het kantoor zijn cliënten een brede waaier van deskundigheid. Voor ieder juridisch vraagstuk waarmee een cliënt wordt geconfronteerd, wordt de meest strategische en pragmatische oplossing nagestreefd.

Petitat Advocatenkantoor
Adres: Sportstraat 49
8310 Brugge
http://www.petitat.be
Omschrijving: Ons kantoor biedt een all round juridische dienstverlening aan, maar kent tevens een bijzondere specialisatie in het verzekeringsrecht, het aansprakelijkheidsrecht, het verkeersrecht, het personen –en familierecht, alsook in het bouw – en administratief recht.

Van Aerde & Partners
Adres: Rijselstraat 274
8200 Brugge
http://www.vanaerde.com
Omschrijving: VAN AERDE&PARTNERS is een hecht team van uitmuntende advocaten die hun cliënten over heel België adviseren, bijstaan en vertegenwoordigen in alle takken van het recht.

Bedrijfsgegevens toevoegen
Bent u advocaat in Brugge en wilt u uw advocatenkantoor toevoegen aan ons overzicht? In ruil voor een retourlink plaatsen we een link kostenloos (gratis) op onze website. Uw kantoorgegevens, uw logo, een uitgebreide omschrijving en/of de rechtsgebieden van uw advocatenkantoor en/of bepaalde zoekwoorden vermelden wij tegen een vergoeding. Voor onze sponsors is een uitgebreide vermelding gratis. Schrijf ons een bericht via ons contactformulier en wij informeren u graag over alle mogelijkheden.