Press "Enter" to skip to content

Advocaat

Advocatenkantoor – advocaat

Advocatenkantoor of advocaat nodig? Hieronder staan per stad alle advocatenkantoren in België. Vind snel lokaal een gespecialiseerde betrouwbare en goedkope advocaat voor uw juridische vragen en (voordelig) juridisch advies.

Vraag nu direct een offerte aan van een advocaat in de buurt. Voor elk rechtsgebied zijn in elke plaats advocaten te vinden. Laat u zelf bijstaan via een advocaat en verkrijg deskundig goedkoop advies voor uw problemen.
Bij een rechtszaak bent u meestal verplicht om u (bij de rechter) te laten vertegenwoordigen door een advocaat (pro deo als u niet zelf kunt betalen).
De diensten van een advocatenkantoor zijn ook nodig als u zelf rechtszaken wilt aanspannen zoals een kort geding. Ook bij ingewikkelde juridische materie is het verstandig een advocaat te nemen. Denk aan belangrijke, moeilijke contracten (schriftelijke overeenkomsten bij fusies en overnames), bij arbeidsovereenkomsten of arbeidsconflicten zoals ontslag. Ook bij een echtscheiding en alimentatie-regeling is het goed een gespecialiseerde deskundige advocaat in te schakelen.

Bij ingewikkelde juridische stukken kan een advocaat juridische hulp bieden zoals het schrijven van een sommatiebrief, overeenkomst, bezwaarschrift (beroep), beroepschrift (bezwaar) of dagvaarding.

Bij onderstaande advocatenkantoren kunt u vaak gemakkelijk en snel een offerte opvragen bij een advocaat in de buurt.

Advocatenkantoren en advocaten in de stad:

Antwerpen
Brugge
Brussel
Gent
Hasselt
Kortrijk
Lanaken
Luik
Mechelen
Namen
Sint-Niklaas
Tongeren
Turnhout

Er zijn verschillende websites waar u makkelijk en snel online meerdere offertes kunt opvragen bij een advocaat in de buurt waarna u online de tarieven verzonden krijgt.

Bedrijfsgegevens toevoegen
Bent u advocaat en wilt u uw advocatenkantoor toevoegen aan ons overzicht, in ruil voor een retourlink plaatsen wij gratis een link naar uw website. Uw kantoorgegevens, uw logo, een uitgebreide omschrijving en/of de rechtsgebieden van uw advocatenkantoor en/of bepaalde zoekwoorden vermelden wij tegen een vergoeding. Voor onze sponsors is een uitgebreide vermelding gratis. Schrijf ons een bericht via ons contactformulier en wij informeren u graag over alle mogelijkheden.