Press "Enter" to skip to content

Advocaat Leuven

Advocatenkantoor of advocaat in Leuven

Advocatenkantoor in Leuven nodig? Leuvense advocatenkantoren op een rij. Vind snel lokaal een gespecialiseerde betrouwbare en goedkope advocaat in Leuven voor uw juridische vragen.

Vraag nu direct een offerte aan van een advocaat in de buurt. Voor de meeste rechtsgebieden zijn advocaten te vinden. Laat u bijstaan door een advocaat en verkrijg deskundig juridisch advies voor uw problemen van een specialist. Bij een rechtszaak bent u meestal verplicht om u (bij de rechter) te laten vertegenwoordigen door een advocaat. De kosten kunnen dan hoog oplopen. Procederen is immers duur. Zoek dus snel een advocaat met lage betaalbare tarieven en laat de prijs niet te hoog worden.

De diensten van een advocatenkantoor zijn ook nodig als u zelf rechtszaken wilt aanspannen zoals een kort geding om iemand voor de rechter te slepen een hoge schadevergoeding te eisen wegens onrechtmatig handelen. Ook bij ingewikkelde juridische materie is het verstandig een advocaat te nemen. Denk aan belangrijke moeilijke contracten (schriftelijke overeenkomsten bij fusies en overnames), bij arbeidsovereenkomsten of arbeidsconflicten zoals ontslag. Ook bij een echtscheiding en alimentatie-regeling is het goed een gespecialiseerde advocaat of jurist in te schakelen. Bij ingewikkelde juridische stukken kan een advocaat juridische hulp en bijstand bieden zoals het schrijven van een sommatiebrief, overeenkomst, bezwaarschrift (beroep), beroepschrift (bezwaar) of dagvaarding.

Vind hieronder het adres van een locale advocatenkantoor. Klik op de naam van het kantoor om naar de website te gaan. U kunt ook direct een kosten indicatie opvragen bij een advocaat in de buurt.

Advocatenkantoren in Leuven

Dewallens & partners
Adres: Mechelsestraat 107-109
3000 Leuven
http://www.dewallens-partners.be/
Omschrijving: Dewallens & partners is een nichekantoor dat zeer gespecialiseerde juridische diensten aanbiedt aan de medische sector. Een doorleefd inzicht in de dynamiek van die niche is, naast state of the art juridische kennis en empathie voor de cliënt, een absolute kritische succesfactor. Ons kantoor wordt dan ook gedragen door drie pijlers:

Dikaios
Adres: Naamsestraat 165
3000 Leuven
http://www.dikaios.be
Omschrijving: Onze visie op recht en maatschappij heeft gemaakt dat we een eigen profiel hebben ontwikkeld binnen de Leuvense Balie: we kiezen bewust voor een kantoor met een beperkt aantal vennoten, advocaat-medewerkers en administratieve ondersteuning.

Legrand & Vennoten
Adres: Vaartstraat 64
B- 3000 Leuven
http://www.legrand-law.com
Omschrijving: Het kantoor legt zich specifiek toe op het ondernemingsrecht en het vermogensrecht in de brede zin van het woord met nadruk op het burgerlijk recht, het handelsrecht, het vennootschapsrecht, het sociaal recht en het strafrecht voor zover dit met de voormelde materies verband houdt.

VAN BETSBRUGGE & VANDEBEMPT
Adres: IV° Lansierslaan 70
3300 Tienen
http://www.advocatenleuven.be/
Omschrijving: Het kantoor staat u persoonlijk bij in raad en daad van het begin tot het einde. Bij ons bent u geen dossiernummer.

Bedrijfsgegevens toevoegen
Bent u advocaat in Leuven en wilt u uw advocatenkantoor toevoegen aan ons overzicht? In ruil voor een retourlink plaatsen we een link kostenloos (gratis) op onze website. Uw kantoorgegevens, uw logo, een uitgebreide omschrijving en/of de rechtsgebieden van uw advocatenkantoor en/of bepaalde zoekwoorden vermelden wij tegen een vergoeding. Voor onze sponsors is een uitgebreide vermelding gratis. Schrijf ons een bericht via ons contactformulier en wij informeren u graag over alle mogelijkheden.