Press "Enter" to skip to content

Juridische bijbaan en stage

Juridische stages en bijbanen voor rechtenstudenten

Snel een juridische stage of bijbaan vinden via onze informatie en links. Werken is mogelijk bij een advocaat, notaris, bedrijf, gemeente, rechtbank of andere juridische organisatie.

Vaak kun je ook aan een scriptie of paper voor de rechtenstudie werken tijdens een juridisch stage.

Bekijk ook ons overzicht van stagebureaus van de rechtenfaculteit waar je studeert of ergens anders in België of het buitenland. Voor de juridische bijbaan zijn diverse functies beschikbaar en mogelijk. Bijvoorbeeld als student-medewerker bij de universiteit of juridisch medewerker bij een advocaat of notaris. Ook is een functie bij de rechtbank vaak mogelijk.

Biedt u zelf stages aan en wilt u worden opgenomen in ons overzicht. Schrijf ons dan een bericht en wij sturen u de informatie, opties en kosten.

Juridische stages voor studenten

CareerJet
Juridische jobs in België.

Jobat
Uitgebreide algemene site op het gebied van werken en jobs. Met ondermeer Jobs, Jobbeurzen, Salariskompas,
Tips voor solliciteren, Rechten & Plichten van werknemer, Loon, diverse Tools & Testen en natuurlijk veel jobs.

Legaljob
De vacaturewebsite voor juridische jobs. Diverse juridische banen en werk. Ook kun je een job-alert plaatsen. Ook zoeken op functie zoals paralegal, advocaat, notarieel medewerker.

Stepstone.be
De meest complete site voor juridische stages en stagiairs.

Student.be
De nieuwe portal Student.be, een samensmelting van verschillende studenten sites. Hier vind je Studentenjobs, stages, startersjobs, tips en koten.

StudentJob
StudentJob is een van de grootste online jobportalen voor Studenten in Europa. StudentJob werd opgericht in Nederland maar breidde al snel uit naar België. De focus ligt op studenten en allerlei type jobs worden aangeboden, waaronder parttime jobs, stages en vakantiejobs. Maar ook starterjobs en jobs voor werkstudenten zijn beschikbaar op de site. Ook als je internationaal op zoek bent naar een studentenbaan.