Press "Enter" to skip to content

Advocaat Turnhout

Advocatenkantoor of advocaat in Turnhout

Advocatenkantoor in Turnhout nodig? Turnhoutse advocatenkantoren op een rij. Vind snel lokaal een gespecialiseerde betrouwbare en goedkope advocaat in Turnhout voor uw juridische vragen.

Vraag nu direct een offerte aan van een advocaat in de buurt. Voor de meeste rechtsgebieden zijn advocaten te vinden. Laat u bijstaan door een advocaat en verkrijg deskundig juridisch advies voor uw problemen van een specialist. Bij een rechtszaak bent u meestal verplicht om u (bij de rechter) te laten vertegenwoordigen door een advocaat. De kosten kunnen dan hoog oplopen. Procederen is immers duur. Zoek dus snel een advocaat met lage betaalbare tarieven en laat de prijs niet te hoog worden.

De diensten van een advocatenkantoor zijn ook nodig als u zelf rechtszaken wilt aanspannen zoals een kort geding om iemand voor de rechter te slepen een hoge schadevergoeding te eisen wegens onrechtmatig handelen. Ook bij ingewikkelde juridische materie is het verstandig een advocaat te nemen. Denk aan belangrijke moeilijke contracten (schriftelijke overeenkomsten bij fusies en overnames), bij arbeidsovereenkomsten of arbeidsconflicten zoals ontslag. Ook bij een echtscheiding en alimentatie-regeling is het goed een gespecialiseerde advocaat of jurist in te schakelen. Bij ingewikkelde juridische stukken kan een advocaat juridische hulp en bijstand bieden zoals het schrijven van een sommatiebrief, overeenkomst, bezwaarschrift (beroep), beroepschrift (bezwaar) of dagvaarding.

Vind hieronder het adres van een locale advocatenkantoor. Klik op de naam van het kantoor om naar de website te gaan. U kunt ook direct een kosten indicatie opvragen bij een advocaat in de buurt via ons offerte-formulier.

Advocatenkantoren in Turnhout

Advocatenkantoor De Backer & Wielockx
Adres: Wouwerstraat 1
2300 Turnhout
http://www.wouwerlawyers.be/
Omschrijving: Ons kantoor richt zich niet tot een specifiek cliënteel. Wij trachten een breed aanbod van juridische kennis ten dienste te stellen. Uiteraard hebben we in de afgelopen jaren op bepaalde rechtsgebieden een behoorlijke know-how ontwikkeld.

Schuermans & Schuermans
Adres: de Merodelei 112
2300 Turnhout
http://www.schuermans-law.be
Omschrijving: Onze advocaten weten zich gesteund door toegewijd personeel. Als team beogen wij op hoogstaand niveau en efficiënte wijze juridisch advies en bijstand te verlenen, dit aan competitieve voorwaarden en rekening houdende met de noden en wensen van ons cliënteel.

Bedrijfsgegevens toevoegen
Bent u advocaat in Turnhout en wilt u uw advocatenkantoor toevoegen aan ons overzicht? In ruil voor een retourlink plaatsen we een link kostenloos (gratis) op onze website. Uw kantoorgegevens, uw logo, een uitgebreide omschrijving en/of de rechtsgebieden van uw advocatenkantoor en/of bepaalde zoekwoorden vermelden wij tegen een vergoeding. Voor onze sponsors is een uitgebreide vermelding gratis. Schrijf ons een bericht via ons contactformulier en wij informeren u graag over alle mogelijkheden.