Press "Enter" to skip to content

Advocaat Gent

Advocatenkantoor of advocaat in Gent

Advocatenkantoor in Gent nodig? Gentse advocatenkantoren op een rij. Vind snel lokaal een gespecialiseerde betrouwbare en goedkope advocaat in Gent voor uw juridische vragen.

Vraag nu direct een offerte aan van een advocaat in de buurt. Voor de meeste rechtsgebieden zijn advocaten te vinden. Laat u bijstaan door een advocaat en verkrijg deskundig juridisch advies voor uw problemen van een specialist. Bij een rechtszaak bent u meestal verplicht om u (bij de rechter) te laten vertegenwoordigen door een advocaat. De kosten kunnen dan hoog oplopen. Procederen is immers duur. Zoek dus snel een advocaat met lage betaalbare tarieven en laat de prijs niet te hoog worden.

De diensten van een advocatenkantoor zijn ook nodig als u zelf rechtszaken wilt aanspannen zoals een kort geding om iemand voor de rechter te slepen een hoge schadevergoeding te eisen wegens onrechtmatig handelen. Ook bij ingewikkelde juridische materie is het verstandig een advocaat te nemen. Denk aan belangrijke moeilijke contracten (schriftelijke overeenkomsten bij fusies en overnames), bij arbeidsovereenkomsten of arbeidsconflicten zoals ontslag. Ook bij een echtscheiding en alimentatie-regeling is het goed een gespecialiseerde advocaat of jurist in te schakelen. Bij ingewikkelde juridische stukken kan een advocaat juridische hulp en bijstand bieden zoals het schrijven van een sommatiebrief, overeenkomst, bezwaarschrift (beroep), beroepschrift (bezwaar) of dagvaarding.

Vind hieronder het adres van een locale advocatenkantoor. Klik op de naam van het kantoor om naar de website te gaan. U kunt ook direct een kosten indicatie opvragen bij een advocaat in de buurt.

Advocatenkantoren in Gent

Advocatenkantoor Abbeloos & Sierjacobs
Adres: Maaltebruggestraat 298
9000 GENT
http://www.advodias.be
Omschrijving: Advocatenkantoor Abbeloos & Sierjacobs is een dynamisch kantoor met een jarenlange expertise en uitgebreide know-how in diverse materies van het recht.

Advocatenkantoor Carre
Adres: Oudenaardsesteenweg 52
9000 Gent
http://www.advocatenkantoorcarre.be
Omschrijving: Het advocatenkantoor Carre staat voor een jarenlange ervaring in de juridische dienstverlening, zowel aan particulieren als aan professionelen.

LDR Advocaten
Adres: Kasteellaan 141
9000 Gent
http://www.ldr.be
Omschrijving: LDR werd in 1997 opgericht door Isabelle Larmuseau, Peter De Smedt en Bert Roelandts en telt inmiddels vijfentwintig advocaten die elk binnen één of meerdere specifieke domeinen van het milieu-, klimaat-, energie- en ruimtelijke ordeningsrecht actief zijn.

Storme, Leroy & van Parys
Adres: Coupure 5
9000 Gent
http://www.storme-law.be
Omschrijving: Storme, Leroy & van Parys is een polyvalent advocatenkantoor in Gent, gebaseerd op expertise en een multi-disciplinaire benadering van de juridische problematieken die zich in de moderne samenleving aandienen.

Temmerman & Bouckaert Advocaten
Adres: Sint-Martensstraat 16
9000 Gent
http://www.tba.be
Omschrijving: TEMMERMAN & BOUCKAERT ADVOCATEN is een onafhankelijk advocatenkantoor te Gent, met jarenlange ervaring.

Van der Gucht & Partners
Adres: Voskenslaan 34-36
9000 Gent
http://www.vanderguchtadvocaten.be
Omschrijving: Van der Gucht & Partners drijft op een dynamisch team van advocaten, wiens kennis en vertrouwdheid u de garantie bieden uw specifieke problemen op een adequate wijze op te lossen.

Van Poucke, De Meyer & Mertens Advocatenassociatie
Adres: Coupure 373
9000 Gent
http://www.vpdmm.be
Omschrijving: Van Poucke, De Meyer & Mertens is een advocatenassociatie met volledige inbreng volgens het lockstepprincipe, waarbij de vennoten van verschillende leeftijden traditie, ervaring en jeugdig enthousiasme aan elkaar koppelen.

Bedrijfsgegevens toevoegen
Bent u advocaat in Gent en wilt u uw advocatenkantoor toevoegen aan ons overzicht? In ruil voor een retourlink plaatsen we een link kostenloos (gratis) op onze website. Uw kantoorgegevens, uw logo, een uitgebreide omschrijving en/of de rechtsgebieden van uw advocatenkantoor en/of bepaalde zoekwoorden vermelden wij tegen een vergoeding. Voor onze sponsors is een uitgebreide vermelding gratis. Schrijf ons een bericht via ons contactformulier en wij informeren u graag over alle mogelijkheden.