Press "Enter" to skip to content

Advocaat Kortrijk

Advocatenkantoor of advocaat in Kortrijk

Advocatenkantoor in Kortrijk nodig? Kortrijkse advocatenkantoren op een rij. Vind snel lokaal een gespecialiseerde betrouwbare en goedkope advocaat in Kortrijk voor uw juridische vragen.

Vraag nu direct een offerte aan van een advocaat in de buurt. Voor de meeste rechtsgebieden zijn advocaten te vinden. Laat u bijstaan door een advocaat en verkrijg deskundig juridisch advies voor uw problemen van een specialist. Bij een rechtszaak bent u meestal verplicht om u (bij de rechter) te laten vertegenwoordigen door een advocaat. De kosten kunnen dan hoog oplopen. Procederen is immers duur. Zoek dus snel een advocaat met lage betaalbare tarieven en laat de prijs niet te hoog worden.

De diensten van een advocatenkantoor zijn ook nodig als u zelf rechtszaken wilt aanspannen zoals een kort geding om iemand voor de rechter te slepen een hoge schadevergoeding te eisen wegens onrechtmatig handelen. Ook bij ingewikkelde juridische materie is het verstandig een advocaat te nemen. Denk aan belangrijke moeilijke contracten (schriftelijke overeenkomsten bij fusies en overnames), bij arbeidsovereenkomsten of arbeidsconflicten zoals ontslag. Ook bij een echtscheiding en alimentatie-regeling is het goed een gespecialiseerde advocaat of jurist in te schakelen. Bij ingewikkelde juridische stukken kan een advocaat juridische hulp en bijstand bieden zoals het schrijven van een sommatiebrief, overeenkomst, bezwaarschrift (beroep), beroepschrift (bezwaar) of dagvaarding.

Vind hieronder het adres van een locale advocatenkantoor. Klik op de naam van het kantoor om naar de website te gaan. U kunt ook direct een kosten indicatie opvragen bij een advocaat in de buurt.

Advocatenkantoren in Kortrijk

Claeys & Engels
Adres: Brugsesteenweg 255
8500 Kortrijk
http://www.claeysengels.be
Omschrijving: Claeys & Engels is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat een volledig juridisch dienstenpakket aanbiedt in alle materies die betrekking hebben op het human-resources- en personeelsbeleid. Elke materie wordt behandeld door een gespecialiseerd team van advocaten dat zowel in adviesverlening als in procedure onderlegd is.

DSD Advocaten
Adres: Groeningestraat 33
8500 Kortrijk
http://www.dsda.be
Omschrijving: DSD ADVOCATEN – POLYVALENT TEAM juridische bijstand advies, onderhandeling, bemiddeling, contracten en procedures u staat centraal als ondernemer, overheid, particulier en verzekeraar

Heulius Advocatenkantoor
Adres: Stijn Streuvelslaan 63
8501 Kortrijk
http://www.heulius.be
Omschrijving: Wij gaan voor de beste prijs / kwaliteit verhouding zowel voor alle rechtbankwerk (pleiten voor alle vredegerechten, rechtbanken, hoven van beroep, commissies,…), juridische adviezen,…

Honoré & Gits
Adres: Pres. Kennedypark 4A
8500 Kortrijk
http://www.honore-gits.be
Omschrijving: Honoré & Gits is een onafhankelijk advocatenkantoor dat full service dienstverlening aanbiedt. Een team van meer dan 15 advocaten staat paraat om u bij te staan in verschillende juridische domeinen en dit zowel voor het verlenen van advies, het begeleiden van onderhandelingen als het voeren van procedures.

Ockier Advocaten
Adres: Beneluxpark 3
8500 Kortrijk
http://www.ockier-advocaten.be
Omschrijving: Het kantoor staat voor een gepersonaliseerde en resultaatsgerichte aanpak voor alle juridische uitdagingen binnen de vastgoedwereld.

Vynckier & Vynckier
Adres: Engelse Wandelaar 74
8510 Kortrijk
http://www.vynckierenvynckier.be
Omschrijving: Wij kunnen U terdege bijstaan, zowel qua adviesverlening als bij eventuele gerechtelijke procedure.

Bedrijfsgegevens toevoegen
Bent u advocaat in Kortrijk en wilt u uw advocatenkantoor toevoegen aan ons overzicht? In ruil voor een retourlink plaatsen we een link kostenloos (gratis) op onze website. Uw kantoorgegevens, uw logo, een uitgebreide omschrijving en/of de rechtsgebieden van uw advocatenkantoor en/of bepaalde zoekwoorden vermelden wij tegen een vergoeding. Voor onze sponsors is een uitgebreide vermelding gratis. Schrijf ons een bericht via ons contactformulier en wij informeren u graag over alle mogelijkheden.