Press "Enter" to skip to content

Advocaat Luik

Advocatenkantoor of advocaat in Luik

Advocatenkantoor in Luik nodig? Luikse advocatenkantoren op een rij. Vind snel lokaal een gespecialiseerde betrouwbare en goedkope advocaat in Luik voor uw juridische vragen.

Vraag nu direct een offerte aan van een advocaat in de buurt. Voor de meeste rechtsgebieden zijn advocaten te vinden. Laat u bijstaan door een advocaat en verkrijg deskundig juridisch advies voor uw problemen van een specialist. Bij een rechtszaak bent u meestal verplicht om u (bij de rechter) te laten vertegenwoordigen door een advocaat. De kosten kunnen dan hoog oplopen. Procederen is immers duur. Zoek dus snel een advocaat met lage betaalbare tarieven en laat de prijs niet te hoog worden.

De diensten van een advocatenkantoor zijn ook nodig als u zelf rechtszaken wilt aanspannen zoals een kort geding om iemand voor de rechter te slepen een hoge schadevergoeding te eisen wegens onrechtmatig handelen. Ook bij ingewikkelde juridische materie is het verstandig een advocaat te nemen. Denk aan belangrijke moeilijke contracten (schriftelijke overeenkomsten bij fusies en overnames), bij arbeidsovereenkomsten of arbeidsconflicten zoals ontslag. Ook bij een echtscheiding en alimentatie-regeling is het goed een gespecialiseerde advocaat of jurist in te schakelen. Bij ingewikkelde juridische stukken kan een advocaat juridische hulp en bijstand bieden zoals het schrijven van een sommatiebrief, overeenkomst, bezwaarschrift (beroep), beroepschrift (bezwaar) of dagvaarding.

Vind hieronder het adres van een locale advocatenkantoor. Klik op de naam van het kantoor om naar de website te gaan. U kunt ook direct een kosten indicatie opvragen bij een advocaat in de buurt.

Advocatenkantoren in Luik

Matray, Matray & Hallet
Adres: Rue des Fories, 2
B-4020 Liège
http://www.matray.be
Omschrijving: Matray, Matray & Hallet beschikt over een team van advocaten gespecialiseerd in alle vakgebieden van het zakenrecht: Internationale contracten, distributierecht, intellectuele eigendomsrechten, algemene handelsgeschillen, nationale en internationale arbitrage, vennootschapsrecht, publiek en administratief recht, goederenrecht en bouwrecht, mededingingsrecht en Europees recht, sociaal recht, fiscaal recht, burgerlijk- en familierecht, organisatie van seminaries betreffende specifieke onderwerpen.

Geradin Advocatenkantoor
Adres: Avenue Blonden, 11
B 4000 Luik
http://www.geradin.be
Omschrijving: Tijdens haar meer dan 70-jarig bestaan kende de associatie Géradin, inmiddels Géradin Advocatenvennootschap geworden, een constante groei, gekenmerkt door de trouw van een belangrijke cliëntele bestaande uit particulieren, KMOs, verzekeringsmaatschappijen, financiële- en ziekenhuisinstellingen, een ministerie, parastatalen en instellingen uit de bouwsector. De kern van haar ontwikkeling ligt zonder twijfel in de stabiliteit van haar vennoten en medewerkers, die een sterke band met de cliëntele toelaat. Deze appreciëert de persoonlijke relatie, de kwaliteit van de dienstverlening en de opvolging van de dossiers.

Leges Advocatenkantoor
Adres: Quai Orban, 52
4020 Luik
http://www.leges.be
Omschrijving: Het advocatenkantoor Leges is ontstaan vanuit een gemeenschappelijke visie betreffende de missie en de waarden die de leden van het kantoor wensen te bevorderen en die zij allen toepassen in de uitoefening van hun beroep.

Mosal
Adres: Rue Louvrex, 55/57
4000 Liège
http://www.mosal.be
Omschrijving: Notre cabinet connaît une croissance régulière. La fidélité et lextension constante de sa clientèle, la stabilité des avocats qui y travaillent et laugmentation continue du nombre de ses collaborateurs sont autant de signes de sa vitalité.

Bedrijfsgegevens toevoegen
Bent u advocaat in Luik en wilt u uw advocatenkantoor toevoegen aan ons overzicht? In ruil voor een retourlink plaatsen we een link kostenloos (gratis) op onze website. Uw kantoorgegevens, uw logo, een uitgebreide omschrijving en/of de rechtsgebieden van uw advocatenkantoor en/of bepaalde zoekwoorden vermelden wij tegen een vergoeding. Voor onze sponsors is een uitgebreide vermelding gratis. Schrijf ons een bericht via ons contactformulier en wij informeren u graag over alle mogelijkheden.