Press "Enter" to skip to content

Advocaat Brussel

Advocatenkantoor of advocaat in Brussel

Advocatenkantoor in Brussel nodig? Brusselse advocatenkantoren op een rij. Vind snel lokaal een gespecialiseerde betrouwbare en goedkope advocaat in Brussel voor uw juridische vragen.

Vraag nu direct een offerte aan van een advocaat in de buurt. Voor de meeste rechtsgebieden zijn advocaten te vinden. Laat u bijstaan door een advocaat en verkrijg deskundig juridisch advies voor uw problemen van een specialist. Bij een rechtszaak bent u meestal verplicht om u (bij de rechter) te laten vertegenwoordigen door een advocaat. De kosten kunnen dan hoog oplopen. Procederen is immers duur. Zoek dus snel een advocaat met lage betaalbare tarieven en laat de prijs niet te hoog worden.

De diensten van een advocatenkantoor zijn ook nodig als u zelf rechtzaken wilt aanspannen zoals een kort geding om iemand voor de rechter te slepen een hoge schadevergoeding te eisen wegens onrechtmatig handelen. Ook bij ingewikkelde juridische materie is het verstandig een advocaat te nemen. Denk aan belangrijke moeilijke contracten (schriftelijke overeenkomsten bij fusies en overnames), bij arbeidsovereenkomsten of arbeidsconflicten zoals ontslag. Ook bij een echtscheiding en alimentatie-regeling is het goed een gespecialiseerde advocaat of jurist in te schakelen. Bij ingewikkelde juridische stukken kan een advocaat juridische hulp en bijstand bieden zoals het schrijven van een sommatiebrief, overeenkomst, bezwaarschrift (beroep), beroepschrift (bezwaar) of dagvaarding.

Vind hieronder het adres van een locale advocatenkantoor. Klik op de naam van het kantoor om naar de website te gaan. U kunt ook direct een kosten indicatie opvragen bij een advocaat in de buurt..

Advocatenkantoren in Brussel

Claeys & Engels
Adres: Vorstlaan 280
1160 Brussel
http://www.claeysengels.be
Omschrijving: Claeys & Engels is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat een volledig juridisch dienstenpakket aanbiedt in alle materies die betrekking hebben op het human-resources- en personeelsbeleid. Elke materie wordt behandeld door een gespecialiseerd team van advocaten dat zowel in adviesverlening als in procedure onderlegd is.

Jongbloet de Lannoy Advocaten
Adres: Jan Jacobsplein 5
1000 Brussel
http://www.claeysengels.be
Omschrijving: Het kantoor Jongbloet – de Lannoy is een multidisciplinaire advocatenpraktijk. De nadruk wordt gelegd op vastgoed in al zijn aspecten en op handels- en ondernemingsrecht.

Liedekerke
Adres: Keizerslaan 3
1000 Brussel
www.liedekerke.com
Omschrijving: Liedekerke is met meer dan 130 advocaten wellicht het grootste onafhankelijke Belgische advocatenkantoor. Vanuit het Brusselse kantoor en de Londense antenne bieden onze experts de zakenwereld een complete juridische service van topkwaliteit.

Progress Lawyers Network
Adres: Haachtsesteenweg 55
1210 Brussel
http://www.progresslaw.net
Omschrijving: U kan bij onze advocaten terecht voor verdediging, vakkundig advies en begeleiding bij de meest uiteenlopende problemen: echtscheidingen, verkeersinbreuken, ontslag, arbeidsongevallen, burenhinder, asiel en regularisatie enz. …

SJ Berwin
Adres: Square de Meeûs 1
1000 Brussel
http://www.sjberwin.com
Omschrijving: Our Brussels team comprises Belgian advocaten/avocats, English solicitors, French avocats, Dutch advocaten and Spanish abogados, providing premier legal services in the European, Belgian and international marketplaces.

Van Olmen – Wynant
Adres: Avenue Louise 221
1050 Brussel
http://www.vow.be
Omschrijving: Van Olmen Wynant is an independent law firm offering quality services with a personal touch. A dedicated team of experienced, multilingual professionals serves business clients in employment and corporate law. We have developed distinctive expertise in the areas of private equity and venture capital, and civil servants law.

Bedrijfsgegevens toevoegen
Bent u advocaat in Brussel en wilt u uw advocatenkantoor toevoegen aan ons overzicht? In ruil voor een retourlink plaatsen we een link kostenloos (gratis) op onze website. Uw kantoorgegevens, uw logo, een uitgebreide omschrijving en/of de rechtsgebieden van uw advocatenkantoor en/of bepaalde zoekwoorden vermelden wij tegen een vergoeding. Voor onze sponsors is een uitgebreide vermelding gratis. Schrijf ons een bericht via ons contactformulier en wij informeren u graag over alle mogelijkheden.