Press "Enter" to skip to content

Advocaat Sint-Niklaas

Advocatenkantoor of advocaat in Sint-Niklaas

Advocatenkantoor in Sint-Niklaas nodig? Sint-Niklaasse advocatenkantoren op een rij. Vind snel lokaal een gespecialiseerde betrouwbare en goedkope advocaat in Sint-Niklaas voor uw juridische vragen.

Vraag nu direct een offerte aan van een advocaat in de buurt. Voor de meeste rechtsgebieden zijn advocaten te vinden. Laat u bijstaan door een advocaat en verkrijg deskundig juridisch advies voor uw problemen van een specialist. Bij een rechtszaak bent u meestal verplicht om u (bij de rechter) te laten vertegenwoordigen door een advocaat. De kosten kunnen dan hoog oplopen. Procederen is immers duur. Zoek dus snel een advocaat met lage betaalbare tarieven en laat de prijs niet te hoog worden.

De diensten van een advocatenkantoor zijn ook nodig als u zelf rechtszaken wilt aanspannen zoals een kort geding om iemand voor de rechter te slepen een hoge schadevergoeding te eisen wegens onrechtmatig handelen. Ook bij ingewikkelde juridische materie is het verstandig een advocaat te nemen. Denk aan belangrijke moeilijke contracten (schriftelijke overeenkomsten bij fusies en overnames), bij arbeidsovereenkomsten of arbeidsconflicten zoals ontslag. Ook bij een echtscheiding en alimentatie-regeling is het goed een gespecialiseerde advocaat of jurist in te schakelen. Bij ingewikkelde juridische stukken kan een advocaat juridische hulp en bijstand bieden zoals het schrijven van een sommatiebrief, overeenkomst, bezwaarschrift (beroep), beroepschrift (bezwaar) of dagvaarding.

Vind hieronder het adres van een locale advocatenkantoor. Klik op de naam van het kantoor om naar de website te gaan. U kunt ook direct een kosten indicatie opvragen bij een advocaat in de buurt.

Advocatenkantoren in Sint-Niklaas

Advocatenkantoor Hoornaert – Heynderickx
Adres: Mgr. Stillemansstraat 61
9100 Sint-Niklaas
http://www.hoornaert-advocaten.be
Omschrijving: De jarenlange ervaring gekoppeld aan voortdurende vervolmaking en specialisatie, maakt het kantoor Hoornaert – Heynderickx een uitmuntend multidisciplinair advocatenkantoor, dat zich zowel richt tot particulieren, KMO’s als grotere ondernemingen. De onderscheiden advocaten leggen zich elk toe op hun interessesfeer, wat specialisatie ten goede komt. Het kantoor staat U tevens probleemloos bij in het Frans en het Engels.

Advocatenkantoor Nadine Maes
Adres: Kalkstraat 45
9100 Sint-Niklaas
http://www.nadinemaes.be
Omschrijving: Advocatenkantoor Nadine Maes wordt bezield door Nadine Maes, die zich sinds de oprichting van het kantoor heeft toegelegd op het strafrecht in al haar facetten. Mr. Maes pleit geregeld voor de diverse rechtbanken en Hoven van Assisen voor daders en slachtoffers.

Advocatenkantoor Poppe
Adres: Heistraat 113
9100 Sint-Niklaas
http://www.advocaten-poppe.be/
Omschrijving: Advocatenkantoor Poppe is een all-round advocatenkantoor dat zich richt tot zowel particulieren als ondernemingen. Naast een ruime ervaring in de algemene rechtspraktijk, heeft het kantoor een specialisatie uitgebouwd in onder andere personen- en familierecht, verkeersrecht, straf- recht, verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht, jeugdrecht, contractenrecht, vreemdelingenrecht, medisch recht, huurrecht, …

Advokatenkantoor Mortier | Schoenmaekers
Adres: Prinses Josephine Charlottelaan 71
9100 Sint-Niklaas
http://www.mortier-schoenmaekers.be
Omschrijving: Het Advokatenkantoor MORTIER & SCHOENMAEKERS is één van de meest gereputeerde advocatenkantoren uit de regio. Het levert kwalitatieve en professionele dienstverlening in combinatie met een klantvriendelijke en persoonlijke aanpak.

Van den Branden Advocaten
Adres: Colmarstraat 2A
9100 Sint-Niklaas
http://www.vandenbrandenadvocaten.be
Omschrijving: Het advocatenkantoor heeft vooral specialisatie en ervaring verworven in de diverse takken van het burgerlijk-, handels-, en sociaal recht.

Bedrijfsgegevens toevoegen
Bent u advocaat in Sint-Niklaas en wilt u uw advocatenkantoor toevoegen aan ons overzicht? In ruil voor een retourlink plaatsen we een link kostenloos (gratis) op onze website. Uw kantoorgegevens, uw logo, een uitgebreide omschrijving en/of de rechtsgebieden van uw advocatenkantoor en/of bepaalde zoekwoorden vermelden wij tegen een vergoeding. Voor onze sponsors is een uitgebreide vermelding gratis. Schrijf ons een bericht via ons contactformulier en wij informeren u graag over alle mogelijkheden.