Press "Enter" to skip to content

Advocaat Antwerpen

Advocatenkantoor of advocaat in Antwerpen

Advocatenkantoor in Antwerpen nodig? Antwerpense advocatenkantoren op een rij. Vind snel lokaal een gespecialiseerde betrouwbare en goedkope advocaat in Antwerpen voor uw juridische vragen.

Vraag nu direct een offerte aan van een advocaat in de buurt. Voor de meeste rechtsgebieden zijn advocaten te vinden. Laat u bijstaan door een advocaat en verkrijg deskundig juridisch advies voor uw problemen van een specialist. Bij een rechtszaak bent u meestal verplicht om u (bij de rechter) te laten vertegenwoordigen door een advocaat. De kosten kunnen dan hoog oplopen. Procederen is immers duur. Zoek dus snel een advocaat met lage betaalbare tarieven en laat de prijs niet te hoog worden.

De diensten van een advocatenkantoor zijn ook nodig als u zelf rechtzaken wilt aanspannen zoals een kort geding om iemand voor de rechter te slepen een hoge schadevergoeding te eisen wegens onrechtmatig handelen. Ook bij ingewikkelde juridische materie is het verstandig een advocaat te nemen. Denk aan belangrijke moeilijke contracten (schriftelijke overeenkomsten bij fusies en overnames), bij arbeidsovereenkomsten of arbeidsconflicten zoals ontslag. Ook bij een echtscheiding en alimentatie-regeling is het goed een gespecialiseerde advocaat of jurist in te schakelen. Bij ingewikkelde juridische stukken kan een advocaat juridische hulp en bijstand bieden zoals het schrijven van een sommatiebrief, overeenkomst, bezwaarschrift (beroep), beroepschrift (bezwaar) of dagvaarding.

Vind hieronder het adres van een locale advocatenkantoor. Klik op de naam van het kantoor om naar de website te gaan. U kunt ook direct een kosten indicatie opvragen bij een advocaat in de buurt.

Advocatenkantoren in Antwerpen

A-Law Advocatenkantoor
Adres: Vlaamse Kaai 76
2000 Antwerpen
http://www.antwerplaw.be/
Omschrijving: A-Law advocaten = een onafhankelijk, Belgisch internationaal advocatenkantoor dat voorziet in nationale, Europese en internationale juridische dienstverlening.

Adverlat advocaten
Adres: Verlatstraat 23 – 25 bus 10
2000 Antwerpen
http://www.adverlat.be
Omschrijving: Het kantoor is gespecialiseerd in het personen- en familierecht (echtscheidingen, jeugdzaken, adopties, …), sociaal recht alsmede in het burgerlijk aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht, verkeersrecht, en meer algemeen, burgerlijk recht waaronder o.m. huurrecht, verbintenissenrecht, aannemingsrecht …

Advocaat du Moulin & Partners
Adres: Korte Lozanastraat 9
2018 Antwerpen
http://www.advocaat-dumoulin.be
Omschrijving: Sinds het oprichten van haar kantoor, heeft Advocate du Moulin een jong, dynamisch en ondernemend team gecreëerd met één enkel doel: u bij te staan op een professionele, vriendelijke, respectvolle en doeltreffende manier.

Advocaat Johan Vangenechten
Adres: Mechelsesteenweg 34
2018 Antwerpen
http://www.vangenechten-law.be
Omschrijving: Met reeds 15 jaar ervaring en door zijn bijzondere interesse in het strafrecht is meester Vangenechten uitgegroeid tot een vaste waarde als het neerkomt op het verdedigen van verdachten of beklaagden. Ook slachtoffers staat meester Vangenechten met raad en daad bij!

Advocatenkantoor Advant
Adres: Tolstraat 24
2000 Antwerpen
http://www.advant.be/
Omschrijving: Jan van Kerckhoven en zijn medewerkers zijn een betrouwbare juridische partner voor al Uw rechtsproblemen.

Advocatenkantoor Bruneel-Vermeulen
Adres: Bredestraat 4
2000 Antwerpen
http://www.bruneel-vermeulen.be
Omschrijving: Advocatenkantoor Bruneel Vermeulen is een jong en dynamisch, onafhankelijk kantoor, sedert recent (2008) gehuisvest op een volledig vernieuwde locatie in een geklasseerd historisch gebouw hartje Antwerpen.

Advocatenkantoor Eddy VAN CAMP
Adres: Molenstraat 52 – 54
B-2018 Antwerpen
http://evclaw.be/
Omschrijving: Als middelgroot kantoor met gepersonaliseerde cliëntenbinding zijn de advocaten, naast de algemene praktijk, vooral werkzaam in het domein van het vennootschaps- en mededingingsrecht en het bouwrecht als onderdeel van het meer algemeen handels- en verbintenissenrecht.

Advocatenkantoor Stoop
Adres: Entrepotkaai 9
2000 Antwerpen
http://www.stooplex.be
Omschrijving: Advocatenkantoor Stoop is a full-service law firm with a focus on corporate law, specializing in due diligence, mergers and acquisitions, real estate and business litigation.

Advocatenkantoor Terecht
Adres: Nachtegaalstraat 47
2060 Antwerpen
http://www.terecht.be/
Omschrijving: Ze willen hun bijdrage leveren tot een zo ruim mogelijke toegankelijkheid van het recht.

Advocatenkantoor Wendy Michiels
Adres: Frankrijklei 127
2000 Antwerpen
http://www.wendymichiels.be/
Omschrijving: Advocatenkantoor Michiels behartigt reeds sinds 2001 de rechten en belangen van particulieren en bedrijven.

Advoteam
Adres: Britselei 76
2000 Antwerpen
http://www.advoteam.be
Omschrijving: ADVOTEAM advocatenkantoor werd in 1992 opgericht door Mr. Peter Vercraeye. Als gevolg een stabiele groei, bestaat ADVOTEAM thans uit een team van zeven advocaten. De filosofie van het kantoor is klaar en duidelijk : de cliënt staat centraal.

Afschrift Advocatenassociatie
Adres: Frankrijklei 33
2018 Antwerpen
http://www.afschrift.com
Omschrijving: De associatie AFSCHRIFT is een advocatenassociatie, wiens leden gespecialiseerd zijn in fiscaal recht. Zij beschermt de belastingplichtige in zijn relaties met de belastingadministratie.

Ambos NBGO
Adres: GEneraal Lemanstraat 27
2018 Antwerpen
www.amboslaw.be
Omschrijving: Ambos betekent in het Spaans “beide”: wij willen voor u “the best of both worlds” zijn tussen de grote (inter)nationale kantoren/ nichekantoren en de kleinere, traditionelere kantoren

Andriessen & Brusselaers Advocatenkantoor
Adres: Blancefloerlaan 163 bus 26
2050 Antwerpen-Linkeroever
http://www.ab-advocaten.be/
Omschrijving: Advocatenkantoor Andriessen & Brusselaers is een jong en dynamisch kantoor, opgericht door Yves Andriessen en Miek Brusselaers en ondertussen versterkt door de medewerking van Peter Janssens.

Ann Coolsaet Advocaat
Adres: Arthur Goemaerelei 69
2018 Antwerpen
www.coolsaet-law.be
Omschrijving: De voorkeur van Ann Coolsaet Advocaat gaat uit naar het bestuursrecht of administratief recht in de ruime zin van het woord.

Antaxius Advocaten
Adres: Amerikalei 122 bus 3
2000 Antwerpen
http://www.antaxius.be/
Omschrijving: Antaxius Advocaten adviseert en begeleidt ondernemingen en particulieren inzake fiscaal recht (inkomstenbelastingen, BTW, douane en accijnzen, registratie- en successierechten en lokale en regionale belastingen), vennootschapsrecht, mergers & acquisitions en fiscaal, financieel en economisch strafrecht.

Anteius Advocaten
Adres: Van Eycklei 10A
2018 Antwerpen
http://www.anteius.be
Omschrijving: Anteius is een onafhankelijk advocatenkantoor gevestigd in Antwerpen (België) waarvan sommige advocaten reeds actief zijn sinds 1976. Anteius biedt haar cliënten een volledig gamma aan van kwaliteitsvolle dienstverlening op juridisch gebied.

Anthera Advocaten
Adres: Maria Henriettalei 1
2018 Antwerpen
http://www.anthera-advocaten.be
Omschrijving: Het kantoor werd opgericht door Mrs. Jan De Lat, Jan Roodhooft, Veerle Allaerts en Eva Raepsaet. Met de combinatie van een rijke ervaring en een vernieuwende inbreng van jonge talenten enerzijds en van academische kennis en praktijkervaring anderzijds streven wij naar een optimale behartiging van uw belangen.

Aps Advocaten
Adres: Harmonistraat 38
B 2018 Antwerpen
http://www.apsadvocaten.be
Omschrijving: Aps Advocaten is een Belgisch advocatenkantoor, gespecialiseerd in internationaal handelsrecht en vennootschapsrecht.

ATLASADVOCATEN
Adres: Emile Banningstraat 6
2000 Antwerpen
http://www.atlasadvocaten.be/acces.html
Omschrijving: Meester El Mouden en Meester Van Dijk zijn omringd door een team waarop u kunt vertrouwen.

Baker & McKenzie
Adres: Meir 24
2000 Antwerpen
http://www.bakermckenzie.com/Belgium/Antwerp/
Omschrijving: We provide a full range of services, particularly in the areas of corporate finance, banking & finance, tax, real estate & construction, employment, IT, commercial law, environmental law, IP, dispute resolution, pharmaceutical & healthcare law and food law.

Bettens De Cocker Van Hemelen
Adres: Rijnkaai 37
2000 Antwerpen
http://www.bdvlaw.be
Omschrijving: De havenstad Antwerpen is de thuisbasis van Bettens De Cocker Van Hemelen, een fris en dynamisch advocatenkantoor dat zich richt op de diverse facetten van het handelsrecht.

Braeckmans Lossy Advocaten
Adres: Mechelsesteenweg 203, bus 8
2018 Antwerpen
http://www.braeckmanslossy.eu
Omschrijving: Braeckmans Lossy is een nichekantoor dat voornamelijk zaken behandelt die onder het vennootschaps- en ondernemingsrecht vallen.

CLVD Advocaten
Adres: Kielsevest 2-4
2018 Antwerpen
http://www.clvd.be
Omschrijving: Het kantoor verzekert een snelle en professionele aanpak, mede dankzij een moderne infrastructuur en een efficiënte organisatie.

CMS De Backer
Adres: Amerikalei 92
2000 Antwerpen
http://www.cms-db.com
Omschrijving: CMS DeBacker biedt u een volledig gamma juridische en fiscale oplossingen en diensten.

Corbus Advocaten
Adres: Amerikalei 79
2000 Antwerpen
http://www.corbus.be
Omschrijving: Corbus refereert naar core business en business law, met de focus op wat voor onze cliënten echt belangrijk is.

Dauginet Advocaten
Adres: Napelsstraat 32-34
2000 Antwerpen
http://www.dauginet.com/
Omschrijving: Dauginet is een onafhankelijk team van gespecialiseerde belasting advocaten dat garant staat voor een doeltreffende dienstverlening.

de Clippele Advocaten
Adres: Karel Rogierstraat 3
2000 Antwerpen
http://www.declippeleadvocaten.com
Omschrijving: Situated in the centre of Antwerp, de Clippele Advocaten is a group of multi disciplined lawyers offering expert legal consulting and litigation in commercial matters, with specialized knowledge in transport and maritime law, IT, corporate and financial matters.

De Foer Law
Adres: Beschavingstraat 11
2020 Antwerpen
http://www.defoer-law.be
Omschrijving: De Foer-Law is een dynamische groepering van 7 advocaten, onderlegd in diverse takken van het recht. De advocaten delen hun vakkennis met elkaar. Zij streven er naar de clienten op een persoonlijke en efficiente manier advies te verlenen en in rechte bij te staan, inclusief transacties en bemiddeling.

De Nef, Dal en Meulders Advocatenkantoor
Adres: Jan Van Rijswijcklaan 196
2020 Antwerpen
http://www.deneflaw.be
Omschrijving: Deze ondernemende advocaten bundelen hun krachten om u in raad en daad bij te staan in diverse domeinen van het recht.

DEBLOCK Advocatenkantoor
Adres: BOURLASTRAAT 3
2000 Antwerpen
http://www.deblocklaw.com
Omschrijving: Onze sterke internationale aanwezigheid is gebouwd op een uitgebreide ervaring en het werken met cliënteel aan complexe juridische problemen.

Desdalex Advocaten
Adres: Amerikalei 122
2000 Antwerpen
http://www.desdalex.be
Omschrijving: Het kantoor bestaat thans uit een volledige associatie tussen 5 advocaten met 5 advocaten-medewerkers, 1 advocaat-stagiair, een office-manager en 6 administratieve medewerkers. In 2010 behandelde het kantoor het 26.000ste dossier.

DEVAS Advocaten
Adres: Bordeauxstraat 14
2000 Antwerpen
http://www.devasadvocaten.be/
Omschrijving: Nieuwe oplossingen voor nieuwe vraagstukken – De drukke Antwerpse economische bedrijvigheid roept permanent juridische moeilijkheden op. DEVAS ADVOCATEN staat klaar met een antwoord op alle complexe vraagstukken waar bedrijven mee geconfronteerd worden.

Dilaw
Adres: Amerikalei 191
2000 Antwerpen
http://www.dilaw.be
Omschrijving: Dilaw staat voor een dynamisch advocatenkantoor waarvan de fundamenten reeds gelegd werden door Mr. Patrick Dierckxsens in 1992, gevestigd vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw van Antwerpen.

DP Advocaten
Adres: Stoopstraat 1 bus 9
2000 Antwerpen
http://www.dp-advocaten.be/
Omschrijving: DP Advocaten is vooral actief op de volgende domeinen:
• burgerlijk recht (aansprakelijkheid, koop, burenhinder, onroerend goed, huur, …)
• verzekeringsrecht (verkeer, schade onroerend goed, letselschade, …)
• handelsrecht (contract, bank, transport, …)

Dubois, Verlinden, Wauman Advocaten
Adres: Berkenlaan 45
2610 Antwerpen
http://www.duboislaw.be
Omschrijving: U kan bij ons terecht voor geschillen inzake inkomstenbelastingen (zowel personen- als vennootschapsbelasting), BTW, registratie- en successierechten, douane en accijnzen, regionale en lokale belastingen en andere directe en indirecte belastingen.

Dyck Advocaten
Adres: Mechelsesteenweg 210A
2018 Antwerpen
http://www.dyck.be
Omschrijving: Het kantoor werd opgericht in 1960 door Mter. Jef Dyck. In de beginperiode was het kantoor, zoals toen gebruikelijk was, een algemene advocatenpraktijk, met een verscheiden cliënteel in het strafrecht en het personen– en familierecht.

D’Hoine & Mackay Advocaten
Adres: Schalienstraat 30
2000 Antwerpen
http://www.dm-law.be
Omschrijving: DHoine & Mackay is een gespecialiseerd advocatenkantoor gevestigd te Antwerpen dat de volledige waaier van de juridische diensten in het handelsverkeer aanbiedt, met een klemtoon op zee- en vervoerrecht, andere havengerelateerde materies en diamant- en kunstverzekering.

Eligis Advocaten
Adres: Brusselstraat 59
B 2018 Antwerpen
http://www.elegis.be/
Omschrijving: De professionele gedrevenheid en het engagement van onze gekende specialisten, leiden tot doeltreffende en kwalitatieve dienstverlening.

Eric Van Hooydonk Advocaten
Adres: Emiel Banningstraat 21-23
2000 Antwerpen
www.ericvanhooydonk.be
Omschrijving: Eric Van Hooydonk Advocaten is een onafhankelijk advocatenkantoor met een bijzondere deskundigheid in het economisch bestuursrecht en het transportrecht.

Essenzia Advocaten
Adres: Huidevettersstraat 22-24
2000 Antwerpen
http://www.essenzia.be
Omschrijving: Essenzia werd opgericht in 2006. Het kantoor is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, bankrecht, incasso, verzekeringsrecht en immobiliënrecht

Eubelius Advocaten
Adres: Cockerillkaai 18
2000 Antwerpen
http://www.eubelius.com
Omschrijving: Eubelius adviseert over Belgisch en Europees recht en bestrijkt alle rechtsdomeinen die voor ondernemingen van belang zijn. De focus van het kantoor is dan ook overwegend internationaal, met cliënten uit Fortune 500, net als prominente lokale ondernemingen.

Flamey advocaten
Adres: Jan Van Rijswijcklaan 16
2018 Antwerpen
http://www.flamey-advocaten.be
Omschrijving: Advocatenvennootschap FLAMEY verleent private en overheidsbedrijven, particulieren, lokale besturen en intercommunales zowel juridisch advies als bijstand in administratieve en gerechtelijke procedures.

Flieger Law Office
Adres: Mechelsesteenweg 82
2018 Antwerpen
http://www.fliegerlaw.com/
Omschrijving: Voor ons is elke klant, groot of klein, belangrijk.

Fransen Luyten Advocaten
Adres: Everdijstraat 43
2000 Antwerpen
http://www.fransenluyten.com
Omschrijving: Het kantoor startte in 1979. Aanvankelijk besteedde onze senior, geholpen door één stagiair, vrijwel al zijn tijd aan maritieme zaken. Met de jaren nam het kantoor in omvang toe en werden wij ook actief in algemeen transportrecht, burgerlijk- en handelsrecht, insolventierecht, scheepsfinancieringen, arbeids- en strafrecht.

GSJ Advocaten
Adres: Mechelsesteenweg 27
2018 Antwerpen
http://www.gsj-advocaten.be
Omschrijving: Achter elk dossier dat GSJ advocaten behandelt, staat een team van 38 gespecialiseerde advocaten. Eenheid in verscheidenheid: de cliënt staat sterker omdat we onze kennis met elkaar delen. Op die werkwijze is ons kantoor gebouwd.

Gunzburg Cornette Advocaten
Adres: Franklin Rooseveltplaats 12 bus 3
2060 Antwerpen
http://www.ggw.be
Omschrijving: Gunzburg Cornette Advocaten is gespecialiseerd in de behandeling van juridische dossiers in de handelseconomische sfeer en aanverwante domeinen, en is actief zowel in België als in het buitenland.

H&G advocaten
Adres: Esmoreitlaan 5
2050 Antwerpen
http://www.esmoreit.be
Omschrijving: H&G advocaten kenmerkt zich als een informeel kantoor met een laagdrempelige en flexibele werkwijze.

Hopland & De Lei Advocatenkantoor
Adres: Stoopstraat 1
2000 Antwerpen
http://www.hoplandendelei.be
Omschrijving: Onze Advocatenassociatie is gelegen in een historisch gebouw in de Antwerpse binnenstad tussen het stadspark en het theaterplein.

HTC-Advocaten
Adres: Brusselstraat 59
2018 Antwerpen
http://www.htc-advocaten.be
Omschrijving: HTC – Advocaten werd opgericht in oktober 2008. Uitgangspunt daarbij was de verderzetting van een bestaande, fiscale advocatenpraktijk in een nieuw samenwerkingsverband, met een optimale bundeling van kennis, ervaring en gedrevenheid.

Jan Peeraer Advocaat
Adres: Wouter Haecklaan 2 bus 39
2100 Antwerpen Deurne
http://www.janpeeraer.be
Omschrijving: Adviseren-Bemiddelen-Onderhandelen-Pleiten

Kegels & Co Advocaten
Adres: Mechelsesteenweg 196
2018 Antwerpen
http://www.kegels-co.be
Omschrijving: Het in België gevestigde advocatenkantoor KEGELS & Co behandelt vooral handelszaken en meer in het bijzonder zaken die verband houden met het maritiem recht, het transportrecht , de internationale handel en douane alsmede bank- en verzekeringszaken.

Laga Advocaten
Adres: Lange Lozanastraat 270
2018 Antwerpen
http://www.laga.be
Omschrijving: At Laga, we pride ourselves on delivering professional advice of the highest standard. Our partners and associates are selected for engagements with the greatest care.

Laon Lawyers
Adres: Tavernierkaai 2 bus 14
2000 Antwerpen
http://www.lawonline.be
Omschrijving: We werken voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen, privé en beursgenoteerd, bedrijvig in binnen -en buitenland. Laon Lawyers overlegt steeds met u haar voorwaarden en tarieven, die competitief en transparant zijn.

Laurius Advocaten
Adres: Oudeleeuwenrui 19
2000 Antwerpen
http://www.laurius.be
Omschrijving: Laurius Advocaten bestaat uit talentvolle en er varen advocaten die opereren binnen een efficiente organisatie.

Lawcity.be Advocatenkantoor
Adres: Amerikalei 31
2000 Antwerpen
http://www.lawcity.be
Omschrijving: Wederzijds vertrouwen is voor ons cruciaal. Dit merk je vanaf het eerste contact. Dit weten onze tevreden klanten ook; ongeacht of het nu gaat om een privé-persoon, een KMO of één van onze grote, internationale klanten.

Lebacq, Buyens & De Meester
Adres: FRANKRIJKLEI 107
2000 Antwerpen
http://www.lbdm.be
Omschrijving: Lebacq, Buyens & De Meester heeft de reputatie om een hoog niveau van professionalisme te combineren met een toegankelijke en vriendelijke houding tegenover cliënten.

Lexeco Advocaten
Adres: Frankrijklei 146
2000 Antwerpen
http://www.lexeco.be/template.asp?f=nl_home.htm
Omschrijving: LEXECO | advocaten is een zakenadvocatenkantoor gespecialiseerd in de economische en ecologische uitdagingen waar ondernemers dagelijks mee geconfronteerd worden.

Lexius Advocaten
Adres: Tolstraat 85
2000 Antwerpen
http://lexius.testsite.be
Omschrijving: Ons kantoor heeft een gedegen reputatie opgebouwd in commercieel recht en in tal van onroerend goed-gerelateerde materies.

Lexlitis Advocaten
Adres: Belgïelei 177
2018 Antwerpen
http://www.lexlitis.eu
Omschrijving: Lexlitis is een groepering van advocatenkantoren, verspreid over talrijke zakencentra, met een soepele structuur en een minimale werkingskost. Lexlitis betracht een optimale efficiëntie door middel van verschillende elkaar aanvullende maar gelijkaardig functionerende kantoren.

LITEM Advocatenkantoor
Adres: Duboisstraat 48
2060 Antwerpen
http://www.litem.be
Omschrijving: Litem is een jong en dynamisch kantoor, gekenmerkt door zijn doelstellingen. Litem is geen verzameling van advocaten, wel een team, dat uw dossier ook consequent als team wil behandelen.

Litiguard Advocaten
Adres: Bredestraat 4
2000 Antwerpen
http://www.litiguard.be/
Omschrijving: Litiguard is een jong en toch ervaren, pro-actief en cliënt gedreven middelgroot advocatenkantoor. Ontstaan uit een samensmelting van zakenadvocaten en pleitadvocaten, bieden wij elke cliënt een persoonlijke en op maat verzorgde dienstverlening.

Lydian
Adres: Arenbergstraat 23
2000 Antwerpen
info@lydian.be
Omschrijving: Lydian is a full-service, fully-fledged, independent Belgian business law firm.

Mercurius Advocatenkantoor
Adres: Bosmanslei 12
2018 Antwerpen
http://www.mercurius-law.be/
Omschrijving: Mercurius Advocatenkantoor werd in 2009 opgericht door Dirk Stas. Het is een jong, onafhankelijk en hedendaags gestructureerd advocatenkantoor, samengesteld uit een team van gespecialiseerde advocaten en paralegals

Metis Advocaten
Adres: Frankrijklei 105
2000 Antwerpen
http://metisadvocaten.be
Omschrijving: Metis Advocaten beoogt actief te zijn in het commercieel recht in het algemeen, met in het bijzonder de mogelijkheid gespecialiserde diensten te kunnen aanbieden in het maritiem recht (in al haar facetten) en insolventierecht.

Minerva Law
Adres: Sint-Paulusplaats 2
2000 Antwerpen
http://www.minervalaw.be
Omschrijving: MINERVA Advocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor met sterke competenties in het fiscaal recht en het ondernemingsrecht. Onze visie is internationaal en ambitieus.

Naeyaert, Carsau & De Roeck Advocaten
Adres: Lange Lozanastraat 2
2018 Antwerpen
http://www.ncd-law.be/
Omschrijving: Betrouwbare ondersteuning op juridisch vlak, een persoonlijke aanpak van uw probleem, kwaliteit, en een jarenlange ervaring zijn onze belangrijkste troeven.

Officium Advocaten
Adres: Quinten Matsijslei 34
2018 Antwerpen
http://www.advocatenantwerpen.com
Omschrijving: Advocatenkantoor Officium Advocaten verleent u die – professioneel en doeltreffend. Onze advocaten en medewerkers in Antwerpen helpen u bij elk geschil of probleem. Ongeacht of het in een rechtbank wordt behandeld of daarbuiten. We zijn uw gidsen in de wirwar van het Belgische recht. En beschamen nooit uw vertrouwen.

Peeters & Partners Advocaten
Adres: Frankrijklei 93
2000 Antwerpen
http://www.peeters-partnerslaw.be
Omschrijving: PEETERS & PARTNERS ADVOCATEN is een Belgisch onafhankelijk advocatenkantoor gevestigd in het centrum van Antwerpen. Wij staan onze cliënten bij in diverse aangelegenheden waarbij wij steeds streven naar de best mogelijke oplossing.

Peeters Eykerman Advocaten
Adres: Amerikalei 220 bus 6
2000 Antwerpen
http://www.peeterseykerman.be/
Omschrijving: Peeters Eykerman advocaten verleent advies en doet aan conflictbegeleiding op het vlak van het maritiem recht (beslag op schip, aanvaring, vervoer onder cognossement-charterpartij, binnenvaart, pleziervaart), het transportrecht (wegvervoer, CMR), verzekeringsrecht, aannemingrecht, arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, minnelijk en gerechtelijk incasso.

Philippe & Partners
Adres: Jan Van Gentstraat 7
2000 Antwerpen
http://www.philippe-law.eu
Omschrijving: Philippe & Partners is een Belgisch-Luxemburgs advocatenkantoor dat in de belangrijkste rechtsdomeinen hoogwaardige juridische diensten verleent.

Ponet & De Vleeschauwer Advocaten
Adres: Van Putlei 9
2018 Antwerpen
http://www.ponet-law.be
Omschrijving: Oorspronkelijk stond PONET & DE VLEESCHAUWER vooral bekend om het behandelen van transport- en havengebonden dossiers in de meest brede zin van het woord. Daaronder begrepen zijn weg-, zee-, spoor- en luchtvervoer, alsook transport over de binnenwateren, en de hiermee samenhangende verzekeringsdossiers.

Progress Lawyers Network
Adres: Broederminstraat 38
2018 Antwerpen
http://www.progresslaw.net
Omschrijving: U kan bij onze advocaten terecht voor verdediging, vakkundig advies en begeleiding bij de meest uiteenlopende problemen: echtscheidingen, verkeersinbreuken, ontslag, arbeidsongevallen, burenhinder, asiel en regularisatie enz. …

Questa Advocaten
Adres: Desguinlei 6
2018 Antwerpen
http://www.questa-law.be
Omschrijving: Questa advocaten wil bedrijven, ondernemers en overheden begeleiden in hun zoektocht naar een juridische optimalisatie van hun professionele en bestuursactiviteiten.

Rada Advocaten
Adres: Britselei 7
2000 Antwerpen
http://www.rada.be
Omschrijving: Rada is een netwerk van gespecialiseerde advocaten in gans Vlaanderen gericht op bedrijven en particulieren.

Roosendaal Keyzer Advocaten
Adres: De Burburestraat 6-8
2000 Antwerpen
http://www.roosendaal-keyzer.be
Omschrijving: Roosendaal Keyzer Advocaten is sedert 1997 een van de toonaangevende Belgische advocatenkantoren inzake maritiem- en transportrecht.

Schoups Advocaten
Adres: De Burburestraat 6-8
2000 Antwerpen
http://www.schoups.be
Omschrijving: Schoups Advocaten biedt gepersonaliseerde juridische dienstverlening aan cliënten uit de ondernemingswereld. Ons team specialisten bestrijkt de voornaamste rechtsdomeinen die voor ondernemingen van belang zijn.

Stappers, Eliaerts & Thiers Advocaten
Adres: Vlaamsekaai 54-57
2000 Antwerpen
http://www.stappers-law.be
Omschrijving: Het kantoor Stappers, Eliaerts & Thiers Advocaten is gespecialiseerd in het sociaal recht en het ondernemingsrecht. Met 10 advocaten staan wij zowel grote ondernemingen, KMO’s als particulieren bij.

Stroobants Buelens
Adres: Tentoonstellingslaan 16
2020 Antwerpen
http://www.stroobantsbuelens.be
Omschrijving: Stroobants Buelens is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht. Het kantoor begeleidt zowel KMO’s als particulieren. Onze advocaten zijn in de eerste plaats een partner voor uw onderneming. Zij denken met u mee en bieden concrete oplossingen. Gespecialiseerd advies wordt hierdoor een kostenbesparing.

Studio Legale Advocaten
Adres: Broederminstraat 9
2018 Antwerpen
Omschrijving: STUDIO | LEGALE is een dynamisch advocatenkantoor van ambitieuze dertigers. Olivier Boes, Christian Clement, Joost Peeters en Jorgen Van Laer richtten het samen op in 2009 met slechts één doel : u snel en goed van uw juridische problemen verlossen.

Thales
Adres: Lange Lozanastraat 24
2018 Antwerpen
http://www.thales.be
Omschrijving: THALES is een kantoor van onafhankelijke advocaten, gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, handels- en economisch recht en samengesteld uit een dertigtal advocaten, verdeeld over drie kantoren te Antwerpen, Brussel en Namen.

Tiberghien Advocatenkantoor
Adres: Karel Oomsstraat 47A B.5
2018 Antwerpen
http://www.tiberghien.com
Omschrijving: Tiberghien is een toonaangevend fiscaal advocatenkantoor, gespecialiseerd in cliëntgerichte oplossingen voor complexe juridische zaken.

Van Doosselaere Advocaten
Adres: Lange Gasthuisstraat 27
2000 Antwerpen
http://www.vandoosselaere.com
Omschrijving: Van Doosselaere Advocaten richt zich tot alle types van ondernemingen. Er wordt zorgvuldig aandacht besteed aan de persoonlijke contacten met de cliënten zodat een duidelijk beeld wordt gevormd van zowel de probleemstelling als de doelstellingen.

VAN PRAET & VAN PRAET ADVOCATEN
Adres: Belegstraat 10
B 2018 Antwerpen
http://www.vanpraetenvanpraet.be/
Omschrijving: VAN PRAET & VAN PRAET is een onafhankelijk advocatenkantoor dat gevestigd is aan de Antwerpse leien, vlakbij het nieuwe Justitiepaleis, en dat zijn professionele activiteiten vooral ten dienste wil stellen van het ondernemingsleven.

Vanhaute Advocaten
Adres: Quellinstraat 37
2018 Antwerpen
http://www.advanhaute.be/
Omschrijving: Vanhaute Advocaten verleent advies aan zijn cliënten binnen het vakgebied van het Belgisch en internationaal belastingrecht, waarbij bijzonder nadruk wordt gelegd op de nationale en internationale fiscale planning.

Vanhoucke Law
Adres: Anselmostraat 2
2018 Antwerpen
http://www.vanhoucke-law.be
Omschrijving: Vanhoucke Law is een advocatenkantoor in centrum Antwerpen, gespecialiseerd in het ondernemings- en insolventierecht, dat op een professionele, gedreven wijze bezig is met het recht.

VAV-Advocaten
Adres: Leopoldplaats 10
2000 Antwerpen
http://www.vav-advocaten.be
Omschrijving: Kwalitatief juridisch advies gebonden aan een efficiënte en persoonlijke dossieropvolging worden hoog in het vaandel gedragen.

Verbist Advocatuur
Adres: Graaf van Hoornestraat 51
2000 Antwerpen
http://www.verbistadvocatuur.be
Omschrijving: VERBIST is een niche-kantoor. Er worden uitsluitend dossiers behandeld inzake publiek recht en/of vastgoedrecht. Het kantoor onderscheidt zich door een conservatieve stijl waarbij de exegese van de wet en een doorgedreven analyse van de rechtspraak centraal staan.

Vercraeye Advocaten
Adres: Jozef de Bomstraat 4
2018 Antwerpen
http://www.vercraeye.be/
Omschrijving: VERCRAEYE is werkzaam binnen een verscheidenheid van rechtstakken.

Vervaeke & Co
Adres: Lange Nieuwstraat 21-23
2000 Antwerpen
http://www.nomos.be
Omschrijving: Ons kantoor houdt zich vooral bezig met enerzijds het adviseren en het behandelen van betwistingen in verband met allerlei vormen van samenwerking, met zwaartepunt op arbeidsrecht, en anderzijds met specifieke betwistingen inzake economisch recht, douanerecht, invoer en uitvoer van landbouwproducten.

Wijffels Advocaten
Adres: Maria Henriettalei 1
2018 Antwerpen
http://www.wijffels.com/specialisaties/
Omschrijving: Wijffels Advocaten staat haar cliënteel bij in alle aspecten van het ondernemingsleven en het nationale en internationale handelsverkeer. Het kantoor beschikt over een specifieke ervaring in allerhande handelscontracten, distributie- en concessieovereenkomsten, handelsagentuur, aannemingscontracten, marktpraktijken en consumenten -recht, IT-recht… en dit zowel in advies als geschillenbeslechting.

Bedrijfsgegevens toevoegen
Bent u advocaat in Antwerpen en wilt u uw advocatenkantoor toevoegen aan ons overzicht? In ruil voor een retourlink plaatsen we een link kostenloos (gratis) op onze website. Uw kantoorgegevens, uw logo, een uitgebreide omschrijving en/of de rechtsgebieden van uw advocatenkantoor en/of bepaalde zoekwoorden vermelden wij tegen een vergoeding. Voor onze sponsors is een uitgebreide vermelding gratis. Schrijf ons een bericht via ons contactformulier en wij informeren u graag over alle mogelijkheden.