Press "Enter" to skip to content

Letselschadebureau

Letselschadebureau

Een letselspecialist helpt u bij het verhalen van uw schade bij letsel. Het letselschadebureau geeft advies en stelt de dader of diens verzekeraar voor u aansprakelijk om zo de door u gemaakte en te maken kosten vergoed te krijgen. Uiteraard wordt er geprobeerd een zo’n hoog mogelijke schadevergoeding te krijgen.

Vaak geven de bureaus voor letselschade goedkoop of zelfs gratis juridisch advies op basis van no cure no pay.

Bij schade moet u bijvoorbeeld denken aan een whiplash na een ongeval of een operatie die drastisch verkeerd is afgelopen waardoor iemand blijvend onnodig gehandicapt of verminkt is geraakt.

Hieronder staan diverse letselschadebureaus in Belgi�

Letselspecialisten

Centrum Letsel & Schade
Dr. Van Loo heeft jarenlange ervaring in het bijstaan van slachtoffers tijdens een MINNELIJKE MEDISCHE EXPERTISE of GERECHTELIJKE EXPERTISE. Hij kan dan ook voor U ingeschakeld worden als bijstandsarts. Autoverzekeringen nemen hiervoor meestal alle de kosten voor zich, en dit in het kader van de polis “rechtsbijstand”. Zo kan het slachtoffer dus gebruik maken van zijn recht om bijgestaan worden door een eigen raadsgeneesheer.

TVM letselschaderegeling België N.V.
TVM letselschaderegeling Belgi� N.V., opgericht in 1991, is een onafhankelijk schaderegelingsbureau dat deel uitmaakt van een internationale organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het verlenen van bijstand aan slachtoffers van verkeersongevallen, arbeidsongevallen, medische fouten, sportongevallen, luchtvaartongevallen enz. Wij bieden professionele en deskundige bijstand en zorgen voor adequate oplossingen in letselschadezaken.

Andere letselspecialisten

Bent u zelf specialist in het verhalen van letselschade en wilt u uw gegevens toegevoegd zien aan onderstaand overzicht?

Stuur ons dan een bericht om uw vermelding toevoegen of wijzigen
bericht en wij informeren u over de mogelijkheden.