Press "Enter" to skip to content

Advocaat Namen

Advocatenkantoor of advocaat in Namen

Advocatenkantoor in Namen nodig? Namense advocatenkantoren op een rij. Vind snel lokaal een gespecialiseerde betrouwbare en goedkope advocaat in Namen voor uw juridische vragen.

Vraag nu direct een offerte aan van een advocaat in de buurt. Voor de meeste rechtsgebieden zijn advocaten te vinden. Laat u bijstaan door een advocaat en verkrijg deskundig juridisch advies voor uw problemen van een specialist. Bij een rechtszaak bent u meestal verplicht om u (bij de rechter) te laten vertegenwoordigen door een advocaat. De kosten kunnen dan hoog oplopen. Procederen is immers duur. Zoek dus snel een advocaat met lage betaalbare tarieven en laat de prijs niet te hoog worden.

De diensten van een advocatenkantoor zijn ook nodig als u zelf rechtszaken wilt aanspannen zoals een kort geding om iemand voor de rechter te slepen een hoge schadevergoeding te eisen wegens onrechtmatig handelen. Ook bij ingewikkelde juridische materie is het verstandig een advocaat te nemen. Denk aan belangrijke moeilijke contracten (schriftelijke overeenkomsten bij fusies en overnames), bij arbeidsovereenkomsten of arbeidsconflicten zoals ontslag. Ook bij een echtscheiding en alimentatie-regeling is het goed een gespecialiseerde advocaat of jurist in te schakelen. Bij ingewikkelde juridische stukken kan een advocaat juridische hulp en bijstand bieden zoals het schrijven van een sommatiebrief, overeenkomst, bezwaarschrift (beroep), beroepschrift (bezwaar) of dagvaarding.

Vind hieronder het adres van een locale advocatenkantoor. Klik op de naam van het kantoor om naar de website te gaan. U kunt ook direct een kosten indicatie opvragen bij een advocaat in de buurt. .

Advocatenkantoren in Namen

BDS
Adres: 776, Chaussée de Dinant
5100 Namen
http://www.jurinam.be
Omschrijving: Outre les avocats associés, le cabinet compte sur une équipe de 5 collaborateurs pour répondre aux attentes de ses clients dans des domaines touchant principalement au droit civil (contrats, baux à loyer, succession…), au droit commercial (sociétés, liquidation, faillite, entreprises en difficultés, …), au droit social et du travail, au droit de la famille, au droit de la responsabilité civile et des assurances ainsi qu’ au droit de la construction.

Geubelle & Printz
Adres: rue Patenier, 57
Namen
http://www.avocats-geubelle-printz.be
Omschrijving: Le cabinet propose un contact personnel et direct avec le client : « Ecoute et disponibilité ». Le cabinet est à « visage humain ». Il privilégie par choix volontaire une structure légère et proche du justiciable.

PROESMANS & HENRY
Adres: 7/1, rue de la pavée
5101 Namen
http://www.proesavo.com
Omschrijving: Onze aanwezigheid op het internet is een uiting van de wil van ons kantoor onze klanten, bedrijven, KMO s en zelfstandigen te begeleiden in hun noodzakelijke en nuttige ontwikkeling. Ons team verenigt een persoonlijke toets in de verhouding met de klant met een complementariteit in de bevoegdheden van onze medewerkers.

Bedrijfsgegevens toevoegen
Bent u advocaat in Namen en wilt u uw advocatenkantoor toevoegen aan ons overzicht? In ruil voor een retourlink plaatsen we een link kostenloos (gratis) op onze website. Uw kantoorgegevens, uw logo, een uitgebreide omschrijving en/of de rechtsgebieden van uw advocatenkantoor en/of bepaalde zoekwoorden vermelden wij tegen een vergoeding. Voor onze sponsors is een uitgebreide vermelding gratis. Schrijf ons een bericht via ons contactformulier en wij informeren u graag over alle mogelijkheden.