Press "Enter" to skip to content

Advocaat Hasselt

Advocatenkantoor of advocaat in Hasselt

Advocatenkantoor in Hasselt nodig? Hasseltse advocatenkantoren op een rij. Vind snel lokaal een gespecialiseerde betrouwbare en goedkope advocaat in Hasselt voor uw juridische vragen.

Vraag nu direct een offerte aan van een advocaat in de buurt. Voor de meeste rechtsgebieden zijn advocaten te vinden. Laat u bijstaan door een advocaat en verkrijg deskundig juridisch advies voor uw problemen van een specialist. Bij een rechtszaak bent u meestal verplicht om u (bij de rechter) te laten vertegenwoordigen door een advocaat. De kosten kunnen dan hoog oplopen. Procederen is immers duur. Zoek dus snel een advocaat met lage betaalbare tarieven en laat de prijs niet te hoog worden.

De diensten van een advocatenkantoor zijn ook nodig als u zelf rechtszaken wilt aanspannen zoals een kort geding om iemand voor de rechter te slepen een hoge schadevergoeding te eisen wegens onrechtmatig handelen. Ook bij ingewikkelde juridische materie is het verstandig een advocaat te nemen. Denk aan belangrijke moeilijke contracten (schriftelijke overeenkomsten bij fusies en overnames), bij arbeidsovereenkomsten of arbeidsconflicten zoals ontslag. Ook bij een echtscheiding en alimentatie-regeling is het goed een gespecialiseerde advocaat of jurist in te schakelen. Bij ingewikkelde juridische stukken kan een advocaat juridische hulp en bijstand bieden zoals het schrijven van een sommatiebrief, overeenkomst, bezwaarschrift (beroep), beroepschrift (bezwaar) of dagvaarding.

Vind hieronder het adres van een locale advocatenkantoor. Klik op de naam van het kantoor om naar de website te gaan. U kunt ook direct een kosten indicatie opvragen bij een advocaat in de buurt.

Advocatenkantoren in Hasselt

Advocatenkantoor Oprecht
Adres: Oude Truierbaan 53/1
3500 Hasselt
http://www.oprecht.be/
Omschrijving: Advocatenkantoor Oprecht is een dynamisch kantoor dat zich onderscheidt van andere advocatenkantoren door haar creatieve, innovatieve, persoonlijke en transparante aanpak.

Argus Advocaten
Adres: Kolonel Dusartplein 34 bus 1
B-3500 Hasselt
http://www.argusadvocaten.be
Omschrijving: De dienstverlening van Argus Advocaten verschilt qua aanbod niet zo veel van wat u bij een ander advocatenkantoor vindt. Toch is er een verschil. Wat ons uniek maakt, is onze aanpak: op mensenmaat en zonder omwegen.

Cresendo Advocatenkantoor
Adres: Kempische steenweg 542A
3500 Hasselt
http://cresendo.be
Omschrijving: Cresendo Advocatenkantoor wordt samengesteld door gedreven advocaten die het vak op een hoog niveau bij gerenommeerde kantoren leerden. Sinds enige tijd beschikt dit advocatenkantoor -naast ambitie- ook over een gegronde ervaring met betrekking tot welbepaalde dossiers, negociaties en geschillen.

Van Gompel – Renette Advocaten BVBA
Adres: Herkenrodesingel 4 bus 1
3500 Hasselt
http://www.vangompelrenette.be
Omschrijving: Van Gompel-Renette is hét zakelijk advocatenkantoor uit Hasselt dat met een team van gespecialiseerde advocaten exclusief haar diensten aanbiedt aan ondernemers. Ondernemers die op zoek zijn naar een kwalitatief kantoor met bijzondere expertise in het ondernemings- en sociaal recht.

ZIMMERMANN & GILOT Advocaten
Adres: Paul Bellefroidlaan, 12
3500 Hasselt
http://www.zimmermann-law.be
Omschrijving: Ons kantoor bestaat uit vijf ervaren advocaten die u met kennis van zaken en ervaring trachten te helpen bij tal van problemen die u zoal kan ontmoeten. Wij bieden u advies nog vóór u in een procedure betrokken raakt, of om betwistingen te voorkomen; Wij staan u bij in procedures en onderhandelingen; Wij stellen voor u op maat geschreven contracten op.

Bedrijfsgegevens toevoegen
Bent u advocaat in Hasselt en wilt u uw advocatenkantoor toevoegen aan ons overzicht? In ruil voor een retourlink plaatsen we een link kostenloos (gratis) op onze website. Uw kantoorgegevens, uw logo, een uitgebreide omschrijving en/of de rechtsgebieden van uw advocatenkantoor en/of bepaalde zoekwoorden vermelden wij tegen een vergoeding. Voor onze sponsors is een uitgebreide vermelding gratis. Schrijf ons een bericht via ons contactformulier en wij informeren u graag over alle mogelijkheden.