Press "Enter" to skip to content

merkenbureau

Merkenbureau – bescherming van merken en auteursrecht

Op zoek naar een merkenbureau? Vind hier een overzicht van diverse juridische adviesbureau’s die u kunnen helpen met het aanvragen van patent, bescherming van uw merknaam of registreren van logo’s of copyright.

Bureau Bockstael Patent en merken bureau. Sinds 1937 is Bureau M.F.J Bockstael N.V. gespecialiseerd in intellectuele eigendomsrechten waaronder octrooien, merken en modellen. Onze experts en gemachtigden nemen de verdediging ervan graag op zich en zorgen ervoor dat u concurrenten een stap voorblijft.

Gevers merkenbureau. GEVERS biedt diensten aan in het volledige spectrum van de intellectuele eigendom. Dit betreft niet enkel het verwerven van de desbetreffende rechten, maar alle diensten in elk stadium van het innovatieproces. GEVERS kan u bijstaan bij om het even welk recht dat u aanbelangt, ongeacht de aard van uw probleem. Van de eerste stappen van uw innovatieproces tot de uiteindelijke exploitatiefase.

Bedrijfsgegevens toevoegen
Heeft u een merkenbureau en wilt u ook in ons overzicht worden opgenomen? In ruil voor een retourlink kunt u uw bedrijfsgegevens (en link naar uw website) gratis laten toevoegen aan deze pagina.

U kunt ook kiezen voor de standaardvermelding (EUR 95,- per jaar voor uw n.a.w. gegevens incl. contactgegevens en link) of een uitgebreide omschrijving met daarin het aanbod van uw diensten en uw tarieven. Een banner of advertentie op de website is ook mogelijk. Voor de huidige prijs van de uitgebreide vermelding of de plaatsing van een banner of advertentie, kunt u contact met ons opnemen via onsĀ contact-formulier.