Press "Enter" to skip to content

Juridische vacatures

Juridische vacatures, functies en banen

Overzicht van sites met juridische vacatures, functies en banen.
Schrijf ons dan een bericht en wij sturen u de informatie, opties en kosten.

Juridische vacatures en jobs zijn te vinden op de volgende sites:

LegalJob.be
Legaljob is dé jobsite voor vacatures in de juridische wereld en is op en top Belgisch. Onze website beschikt over juridische vacatures voor juristen, advocaten, notarissen, para Legal, … kortom voor iedereen met een juridisch profiel die actief is of wil zijn in de legal sector. Legaljob bestaat reeds sinds 2011 en werd anno 2021 helemaal vernieuwd en is gegroeid tot een toonaangevende website.

Lexgo.be

Vacature- en portaalsite voor alle juridische beroepen, banen en vacatures. lexgo.be en www.lexgo.lu. Begonnen als een gespecialiseerde vacaturesite, maar door het verder toevoegen van relevante inhoud is het uitgegroeid tot een echte portaalsite (met nieuws, artikelen, opleidingen en events, e-bibliotheek, adresgidsen en toepassingen om gericht te zoeken, …).

Kanoff Legal
Legal Recruiters for Brussels. Website alleen in het Engels.

Lex-ius legal staffing
Lexius Staffing is een gedreven organisatie die ernaar streeft uw juridische, fiscale en compliance vacatures op snelle en efficiënte wijze in te vullen. Het staat eenzaam aan de top met betrekking tot fiscale en tax searches in België en Luxemburg en het is eveneens een van de marktleiders inzake searches voor juridische posities, zowel permanente als interim posities.

Vialegis
Vialegis is uw loyale en betrokken partner bij uitstek voor het invullen van uw juridische en fiscale vacatures in vast dienstverband. Maar ook voor legal interim-management. Vialegis is marktleider in België in het plaatsen van vaste en tijdelijke juridische profielen. Team bestaande uit ervaren consultants met een opleiding en een professionele ervaring in de juridische sector (‘voor en door juristen’). Gespecialiseerd in het vinden en plaatsen van de volgende profielen: advocaten, bedrijfsjuristen, fiscalisten, compliance officers, notariële juristen, paralegals en alle andere profielen waarvoor een diploma rechten of rechtspraktijk vereist is.