Press "Enter" to skip to content

Advocaat Lanaken

Advocatenkantoor of advocaat in Lanaken

Advocatenkantoor in Lanaken nodig? Lanakense advocatenkantoren op een rij. Vind snel lokaal een gespecialiseerde betrouwbare en goedkope advocaat in Lanaken voor uw juridische vragen.

Vraag nu direct een offerte aan van een advocaat in de buurt. Voor de meeste rechtsgebieden zijn advocaten te vinden. Laat u bijstaan door een advocaat en verkrijg deskundig juridisch advies voor uw problemen van een specialist. Bij een rechtszaak bent u meestal verplicht om u (bij de rechter) te laten vertegenwoordigen door een advocaat. De kosten kunnen dan hoog oplopen. Procederen is immers duur. Zoek dus snel een advocaat met lage betaalbare tarieven en laat de prijs niet te hoog worden.

De diensten van een advocatenkantoor zijn ook nodig als u zelf rechtszaken wilt aanspannen zoals een kort geding om iemand voor de rechter te slepen een hoge schadevergoeding te eisen wegens onrechtmatig handelen. Ook bij ingewikkelde juridische materie is het verstandig een advocaat te nemen. Denk aan belangrijke moeilijke contracten (schriftelijke overeenkomsten bij fusies en overnames), bij arbeidsovereenkomsten of arbeidsconflicten zoals ontslag. Ook bij een echtscheiding en alimentatie-regeling is het goed een gespecialiseerde advocaat of jurist in te schakelen. Bij ingewikkelde juridische stukken kan een advocaat juridische hulp en bijstand bieden zoals het schrijven van een sommatiebrief, overeenkomst, bezwaarschrift (beroep), beroepschrift (bezwaar) of dagvaarding.

Vind hieronder het adres van een locale advocatenkantoor. Klik op de naam van het kantoor om naar de website te gaan. U kunt ook direct een kosten indicatie opvragen bij een advocaat in de buurt.

Advocatenkantoren in Lanaken

CHRISTOFFELS ADVOCATEN
Adres: Koning Albertlaan 53
B-3620 Lanaken
http://www.christoffelsadvocaten.be/
Omschrijving: Het advocatenkantoor is een allround kantoor dat jurridische bijstand levert in alle rechtstakken. Er wordt in teamverband gewerkt, waarbij iedereen zijn eigen specialeiten heeft. Het kantoor werkt samen met diverse specialisten om cliënten efficiënt en deskundig bij te staan.

Christoffels Neven Claessens Advocaten
Adres: Stationsstraat 150
3620 Lanaken
http://www.annclaessens.be/
Omschrijving: Wij zijn een polyvalent kantoor dat oplossingen biedt in diverse gebieden van het recht. Het kantoor verleent een “allround” service aan ondernemingen en particulieren, gericht op zowel het vlak van adviesverlening, onderhandelingen als het voeren van procedures.

Saskia Hoho Advocaat
Adres: Boeketstraat 19
3620 Lanaken
http://www.hoho-advocaat.be
Omschrijving: Saskia Hoho is een jonge advocate die haar kantoor gevestigd heeft in Lanaken sinds 1 juni 2007. Zij heeft zich zowel toegelegd op het behartigen van problemen van KMO’s als van particuliere cliënten.

Bedrijfsgegevens toevoegen
Bent u advocaat in Lanaken en wilt u uw advocatenkantoor toevoegen aan ons overzicht? In ruil voor een retourlink plaatsen we een link kostenloos (gratis) op onze website. Uw kantoorgegevens, uw logo, een uitgebreide omschrijving en/of de rechtsgebieden van uw advocatenkantoor en/of bepaalde zoekwoorden vermelden wij tegen een vergoeding. Voor onze sponsors is een uitgebreide vermelding gratis. Schrijf ons een bericht via ons contactformulier en wij informeren u graag over alle mogelijkheden.