Press "Enter" to skip to content

Juridische boeken

Juridische boeken

* Bol.com (tip)
De meeste juridische boeken direct bestelbaar. Vandaag bestellen, morgen in huis.

Amazon.com
De grootste internationale online boekenshop.

Ars Aequi Juridische uitgeverij
Diverse juridische uitgaven van Ars Aequi waaronder juridische handboeken, wetsedities, procesdossiers en jurisprudentieverzamelingen. Direct online te bestellen.

Boek.net
Boek.net heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen Nederlands-, Engels- en Duitstalige nieuwe en tweedehands boeken waaronder ook (juridische) studieboeken en schoolboeken. Voor iedere instelling, studie en universiteit is er speciaal een boekenlijst beschikbaar. Ook de professional kan hier terecht voor zijn boeken.

Bookmatch.nl
De grootste studentensite voor koop en verkoop van tweedehands studieboeken.

Bruna Boekwinkels (Tip!)
Sinds kort heeft Bruna een uitgebreide selectie voor (juridische) goedkope studieboeken en schoolboeken. Daarnaast vind je de leukste, nieuwste en spannendste boeken bij de Bruna winkels. Ook online. Gratis thuisbezorgd of af te halen in een van de meer dan 375 winkels in Nederland. Bestsellers van John Grisham, Dan Brown of Stieg Larson vind je hier.

De Kloof
Nederlandstalige site waar je online juridische boeken kunt bestellen.

Jongbloed
Nederlandstalige site waar je online juridische boeken kunt bestellen.

Juridischboek.nl (Tip!)
Direct online alle juridische boeken kopen. Snel en betaalbaar. Grote voorraad direct leverbaar.

Looking 4 Books
Bij Looking 4 Books kun je tweedehands studieboeken kopen en verkopen.

Managementboek.nl
Behalve een breed aanbod van managementboeken, vindt je op deze site ook veel juridische boeken. Ondermeer op de volgende juridische gebieden: Aansprakelijkheid, Belasting, Belastingrecht, Bestuursrecht, Burgerlijk recht, Europees recht, Fiscaal recht, Gemeente, Gezondheidszorg, Internationaal recht, Jurisprudentie, Milieu, Ondernemingsrecht, Overeenkomst, Privaatrecht, Procesrecht, Recht, Rechtspraak, Sociale zekerheid, Strafrecht, Veiligheid, Verdragen, Vermogensrecht, Wetgeving en Wetteksten.

Maxies.nl
Voor het online bestellen van school-, studie- en algemene boeken en aanverwante (kantoor)artikelen.

Selexyz (Scheltema)
Deze boekhandel heeft een enorme verzameling juridische boeken voor zowel de rechtenstudent als de ervaren jurist, advocaat, notaris of fiscalist. Vrijwel elk juridisch boek is direct online te vinden en te bestellen. Van juridische studieboeken, wetbundels tot aan samenvattingen.

Selexyz (Scheltema)
Deze boekhandel heeft vrijwel alle studieboeken en schoolboeken op ieder niveau (HBO, WO etc.). De boeken zijn direct online te vinden en te bestellen. Van studieboeken, schoolboeken, werkboeken, leerboeken woordenboeken tot aan samenvattingen.

Wilbro Juridische Boekhandel
Juridische boekhandel.