Press "Enter" to skip to content

Notaris

notarissenkantoor – notaris

notarissenkantoor of notaris nodig? Hieronder staan per stad alle notarissenkantoren in België. Vind snel lokaal een gespecialiseerde betrouwbare en goedkope notaris voor uw juridische vragen en (voordelig) juridisch advies.

Vraag nu direct een offerte aan van een notaris in de buurt. Voor elk rechtsgebied zijn in elke plaats notarissen te vinden. Laat u zelf bijstaan via een notaris en verkrijg deskundig goedkoop advies voor uw problemen.
Bij een rechtszaak bent u meestal verplicht om u (bij de rechter) te laten vertegenwoordigen door een notaris (pro deo als u niet zelf kunt betalen).
De diensten van een notarissenkantoor zijn ook nodig als u zelf rechtszaken wilt aanspannen zoals een kort geding. Ook bij ingewikkelde juridische materie is het verstandig een notaris te nemen. Denk aan belangrijke, moeilijke contracten (schriftelijke overeenkomsten bij fusies en overnames), bij arbeidsovereenkomsten of arbeidsconflicten zoals ontslag. Ook bij een echtscheiding en alimentatie-regeling is het goed een gespecialiseerde deskundige notaris in te schakelen.

Bij de aankoop of verkoop van onroerend goed (huizen) heeft u een notaris nodig. Net als bij een testament of huwelijk. De notaris kan de benodigde atkes voor u opstellen.

notarissenkantoren en notarissen in de stad:

Antwerpen
Brugge
Brussel
Gent
Kortrijk
Mechelen

Bedrijfsgegevens toevoegen
Bent u notaris en wilt u uw notarissenkantoor toevoegen aan ons overzicht, in ruil voor een retourlink plaatsen wij gratis een link naar uw website. Uw kantoorgegevens, uw logo, een uitgebreide omschrijving en/of de rechtsgebieden van uw notarissenkantoor en/of bepaalde zoekwoorden vermelden wij tegen een vergoeding. Voor onze sponsors is een uitgebreide vermelding gratis. Schrijf ons een bericht via ons contactformulier en wij informeren u graag over alle mogelijkheden.