Press "Enter" to skip to content

Advocaat Mechelen

Advocatenkantoor of advocaat in Mechelen

Advocatenkantoor in Mechelen nodig? Mechelense advocatenkantoren op een rij. Vind snel lokaal een gespecialiseerde betrouwbare en goedkope advocaat in Mechelen voor uw juridische vragen.

Vraag nu direct een offerte aan van een advocaat in de buurt. Voor de meeste rechtsgebieden zijn advocaten te vinden. Laat u bijstaan door een advocaat en verkrijg deskundig juridisch advies voor uw problemen van een specialist. Bij een rechtszaak bent u meestal verplicht om u (bij de rechter) te laten vertegenwoordigen door een advocaat. De kosten kunnen dan hoog oplopen. Procederen is immers duur. Zoek dus snel een advocaat met lage betaalbare tarieven en laat de prijs niet te hoog worden.

De diensten van een advocatenkantoor zijn ook nodig als u zelf rechtszaken wilt aanspannen zoals een kort geding om iemand voor de rechter te slepen een hoge schadevergoeding te eisen wegens onrechtmatig handelen. Ook bij ingewikkelde juridische materie is het verstandig een advocaat te nemen. Denk aan belangrijke moeilijke contracten (schriftelijke overeenkomsten bij fusies en overnames), bij arbeidsovereenkomsten of arbeidsconflicten zoals ontslag. Ook bij een echtscheiding en alimentatie-regeling is het goed een gespecialiseerde advocaat of jurist in te schakelen. Bij ingewikkelde juridische stukken kan een advocaat juridische hulp en bijstand bieden zoals het schrijven van een sommatiebrief, overeenkomst, bezwaarschrift (beroep), beroepschrift (bezwaar) of dagvaarding.

Vind hieronder het adres van een locale advocatenkantoor. Klik op de naam van het kantoor om naar de website te gaan. U kunt ook direct een kosten indicatie opvragen bij een advocaat in de buurt. .

Advocatenkantoren in Mechelen

Advocatenassociatie Lens, Mertens & De Smet
Adres: Grote Nieuwedijkstraat 417
2800 Mechelen
http://www.lmds.be
Omschrijving: Het advocatenkantoor Lens, Mertens & De Smet telt een 10-tal advocaten. Nadruk wordt gelegd op het uitbouwen van specialisaties, zodat zowel particulieren als ondernemingen kunnen bijgestaan worden. U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor meer informatie.

Advocatenkantoor Joris
Adres: Maurits Sabbestraat 24
2800 Mechelen
http://www.advocaatjoris.be
Omschrijving: Het cliënteel van het kantoor bestaat zowel uit ondernemingen als uit particulieren. Kennis van de specifieke noden van onze cliënten staat centraal. U kan bij ons terecht voor adviesverlening en bijstand in gerechtelijke procedures.

Charlier Advocaten
Adres: Leopoldstraat 39
2800 Mechelen
http://www.charlier-advocaten.be
Omschrijving: Charlier Advocaten is een jong advocatenkantoor met kantoren te Mechelen en Gent. De huidige associatie is ontstaan door de samenvloeiing van Charlier & Partners te Mechelen en Vereecken & Partners te Gent. Er werd gekozen voor de naam Charlier Advocaten als eerbetoon aan de voormalige Stafhouder te Mechelen Luc Charlier (2003).

David De Groof
Adres: Elektriciteitstraat 35/004
2800 Mechelen
http://www.advocaatdegroof.be
Omschrijving: David De Groof begon zijn advocatencarrière aan de balie in 1993 en is nu al zo’n 10 jaar bezig als zelfstandige. Hij leidt 2 advocatenkantoren, het hoofdkantoor in Mechelen en een bijkantoor in Antwerpen. Deze zijn allebei gemakkelijk bereikbaar en vlakbij de autobaan en de ring en hebben allebei voldoende parkeerplaats.

De Ridder, Lahousse & partners
Adres: Leopoldstraat 64
2800 Mechelen
http://www.deridder-law.be
Omschrijving: Wij vinden het belangrijk dat de behandeling van elk dossier gebeurt met de nodige transparantie en dat u steeds op de hoogte wordt gehouden van de stand van uw dossier. Communicatie over de juridische problematiek moet op een voor iedereen begrijpelijke manier gebeuren.

GD&A Advocaten
Adres: Antwerpsesteenweg 18
2800 Mechelen
http://www.gdena-advocaten.be
Omschrijving: Het advocatenkantooor GD&A-advocaten ontfermt zich over het administratief recht (overheidsopdrachten, PPS, milieurecht, ruimtelijke ordening en stedenbouw, onteigeningen …), het fiscaal recht, het vastgoedrecht en het ondernemingsrecht.

Van den Berghen Advocatenkantoor
Adres: Frederik de Merodestraat 94-96
2800 Mechelen
http://www.vandenberghen.be/
Omschrijving: Zoekt u een snelle, kwaliteitsvolle juridische dienstverlening? Tegen correcte en transparante prijzen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Kleine en middelgrote ondernemingen, institutionele opdrachtgevers (zoals verzekeringsmaatschappijen) en particulieren doen vaak een beroep op onze diensten.

Bedrijfsgegevens toevoegen
Bent u advocaat in Mechelen en wilt u uw advocatenkantoor toevoegen aan ons overzicht? In ruil voor een retourlink plaatsen we een link kostenloos (gratis) op onze website. Uw kantoorgegevens, uw logo, een uitgebreide omschrijving en/of de rechtsgebieden van uw advocatenkantoor en/of bepaalde zoekwoorden vermelden wij tegen een vergoeding. Voor onze sponsors is een uitgebreide vermelding gratis. Schrijf ons een bericht via ons contactformulier en wij informeren u graag over alle mogelijkheden.