Press "Enter" to skip to content

Advocaat Tongeren

Advocatenkantoor of advocaat in Tongeren

Advocatenkantoor in Tongeren nodig? Tongerense advocatenkantoren op een rij. Vind snel lokaal een gespecialiseerde betrouwbare en goedkope advocaat in Tongeren voor uw juridische vragen.

Vraag nu direct een offerte aan van een advocaat in de buurt. Voor de meeste rechtsgebieden zijn advocaten te vinden. Laat u bijstaan door een advocaat en verkrijg deskundig juridisch advies voor uw problemen van een specialist. Bij een rechtszaak bent u meestal verplicht om u (bij de rechter) te laten vertegenwoordigen door een advocaat. De kosten kunnen dan hoog oplopen. Procederen is immers duur. Zoek dus snel een advocaat met lage betaalbare tarieven en laat de prijs niet te hoog worden.

De diensten van een advocatenkantoor zijn ook nodig als u zelf rechtszaken wilt aanspannen zoals een kort geding om iemand voor de rechter te slepen een hoge schadevergoeding te eisen wegens onrechtmatig handelen. Ook bij ingewikkelde juridische materie is het verstandig een advocaat te nemen. Denk aan belangrijke moeilijke contracten (schriftelijke overeenkomsten bij fusies en overnames), bij arbeidsovereenkomsten of arbeidsconflicten zoals ontslag. Ook bij een echtscheiding en alimentatie-regeling is het goed een gespecialiseerde advocaat of jurist in te schakelen. Bij ingewikkelde juridische stukken kan een advocaat juridische hulp en bijstand bieden zoals het schrijven van een sommatiebrief, overeenkomst, bezwaarschrift (beroep), beroepschrift (bezwaar) of dagvaarding.

Vind hieronder het adres van een locale advocatenkantoor. Klik op de naam van het kantoor om naar de website te gaan. U kunt ook direct een kosten indicatie opvragen bij een advocaat in de buurt.

Advocatenkantoren in Tongeren

Janssen Advocaten
Adres: Leopoldwal 6
3700 Tongeren
http://www.advocaten-janssen.be
Omschrijving: Het vroeger éénmanskantoor heeft zich alzo ontwikkeld tot een polyvalent advocatenkantoor voor de rechtzoekenden in tal van zaken die juridische bijstand behoeven.

LijnRecht law firm
Adres: Henisstraat 15
3700 Tongeren
http://www.lijnrecht.be/
Omschrijving: De kortste weg tussen twee punten, het probleem en de oplossing, is een rechte lijn, een lijn waar ook u recht op heeft.
Deze lijn wordt in samenspraak met u uitgewerkt. Dat is de directe aanpak en filosofie van Lijnrecht law firm.

Bedrijfsgegevens toevoegen
Bent u advocaat in Tongeren en wilt u uw advocatenkantoor toevoegen aan ons overzicht? In ruil voor een retourlink plaatsen we een link kostenloos (gratis) op onze website. Uw kantoorgegevens, uw logo, een uitgebreide omschrijving en/of de rechtsgebieden van uw advocatenkantoor en/of bepaalde zoekwoorden vermelden wij tegen een vergoeding. Voor onze sponsors is een uitgebreide vermelding gratis. Schrijf ons een bericht via ons contactformulier en wij informeren u graag over alle mogelijkheden.